Libnet.ro
UNICEF

15:45

Studiu: Bastioanele extremei drepte, cele mai afectate de pandemia de COVID-19 in Germania

Adevărul Adevărul,
Studiu: Bastioanele extremei drepte, cele mai afectate de pandemia de COVID-19 in Germania

Zonele cele mai afectate de al doilea val al pandemiei de coronavirus sunt in Germania bastioane ale extremei drepte, care se opun restrictiilor si care sunt sensibile la teoriile conspiratiei, informeaza miercuri AFP. continuă pe Adevărul

Coronavirus Germania: Bastioanele extremei drepte, cele mai afectate de pandemie

Zonele cele mai afectate de al doilea val al pandemiei de coronavirus sunt in Germania bastioane ale extremei drepte, care se opun restrictiilor si care sunt sensibile la teoriile conspiratiei, relateaza AFP si Barrons, potrivit Agerpres.

Raport: Peste 95% dintre victimele COVID-19 aveau comorbiditati asociate Grupele de varsta cele mai afectate de epidemie

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT) a publicat, marti, raportul privind evolutia epidemiei de coronavirus in Romania, in perioada 30 noiembrie - 6 decembrie. Potrivit.

Alerta de la ANM: Iarna se intoarce in forta. Ce zone vor fi cele mai afectate

Vremea se strica in toata tara, incepand de luni dupa-amiaza. Meteorologii anunta ninsori si intensificari ale vantului in Oltenia, sudul Banatului, local in Muntenia, in zone montane, dar si in Transilvania si Moldova. in sud si sud-est, pe alocuri se va forma polei.

Cele mai bune numere de stand-up comedy. Top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi VIDEO

Ce poate fi mai relaxant, in perioada de pandemie, decat sa te uiti la ceva amuzant?! Daca ai vazut deja toate sitcom-urile interesante, te poti orienta catre cele mai bune numere de stand-up comedy. Afla si tu care sunt top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi! Topul celor mai bune spectacole de stand-up .

Cele mai periculoase alimente de pe piata. Multi romani le consuma zilnic, fara sa stie

S-a aflat care sunt cele mai periculoase alimente de pe piata, alimente pe care multi romani le consuma zilnic, fara sa stie la ce pericol se expun. E-urile sunt substantele chimice adaugate in produsele alimentare, pentru a pentru a imbunatati aroma, culoarea, sau textura. in alte tari se numesc aditivi alimentari. Cele mai nocive alimente .

Aproape 2.000 de noi cazuri de COVID-19 in Capitala Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi este deschis de Cluj

Aproape 2. 000 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in Capitala in ultimele 24 de ore. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi este deschis de Cluj, cu 464 de imbolnaviri noi.

Horoscop: Cele mai loiale zodii. Poti sa-ti pui viata in mainile lor

Filozoful american Henry David Thoreau spunea ca oamenii pier din spaima si traiesc din incredere; de sine sau primita din partea celor din jur. Cand o pierzi pe cea pe care o detii, te simti descurajat, iar cand nu o mai ai pe cea a unor oameni din jur, devii drastic, inchis, si simti ca .

Cum prepari cele mai bune sarmale pufoase. Reteta secreta, perfecta pentru sarbatori

Originea sarmalelor a fost motiv de disputa in Europasau inca este, cel putin pentru cei patimasi. Unii scriu ca locul de bastina al acestora este Imperiul Otoman, in timp ce altii incadreaza preparatul in lista celor mai bune produse traditionale romanesti. Fie cum o fi, gustoase tot raman, dar si dificil de preparat. Ai mai .

VIDEO Cum puteti vedea online Corpus Christi, unul dintre cele mai bune filme europene ale anului

Unul dintre cele mai apreciate filme europene ale anului, nominalizat la Oscar 2020, Corpus Christi este disponibil in Romania pe platforma video on demand Vimeo.

Preturile alimentelor explodeaza in Romania. Sunt cele mai mari din ultimii 6 ani!

Vesti rele pentru romani. Preturile alimentelor explodeaza in Romania: sunt cele mai mari din ultimii ani. Iata ce ne asteapta anul viitor din acest punct de vedere! Preturile explodeaza in Romania Situatie ingrijoratoare. Preturile alimentelor explodeaza in Romania si in restul lumii. Conform unui raport realizat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )