Libnet.ro
UNICEF

17:00

CELE MAI TARI BANCURI CU BARBATI: Motivele pentru care un tip a divortat de toate nevestele

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BARBATI: Motivele pentru care un tip a divortat de toate nevestele

Un tip care se da pe strada la o tipa primeste urmatorul raspuns: - Am acasa un sot . nesimtitule La care tipul: - Si eu am acasa un televizor . dar mai merg si la cinematograf! *** Doi prieteni. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU SOACRE: Ce sa faci ca sa scapi de soacra

Ce bine aratati azi mama soacra! Ati putea poza unui pictor chinez. Ce amabil esti, Ionele draga! Dar de ce unui pictor chinez? Pentru ca de obicei ei picteaza balauri *** - Stai in casa cu.

CELE MAI TARI BANCURI CU SOTI: O vaduva completeaza fomulare. La rubrica: cand a murit sotul, femeia scrie ....

Sotia intreba : Unde ma scoti diseara, de valentines day ? Eu nu ies cu femei maritate ! Dar sunt sotia ta ! Nu fac exceptii. *** O pereche proaspat casatorita iesea din.

Coronavirus: Indonezia isi va vaccina mai intai forta de munca, si apoi varstnicii. Motivele pentru care a luat aceasta decizie

Programul de vaccinare in masa contra Covid-19 va incepe in Indonezia saptamana viitoare, dupa ce agentia pentru medicamente din aceasta tara cu circa 270 de milioane de locuitori isi va da acordul, in conditiile in care 700. 000 de doze de vaccin deja au fost distribuite pentru administrare, transmite Reuters.

(P) Pacanele cu fructe: Cele mai tari pacanele din 2020

P)intrebati-i pe majoritatea oamenilor ce izvoraste in minte atunci cand se gandesc la un cazinou si este foarte probabil sa mentioneze masinile cu fructe. Imaginea unui aparat fructat, care.

Explicatiile unui expert in politici de sanatate publica privind motivele pentru care nici Klaus Iohannis si nici un alt demnitar nu s-au vaccinat anti COVID-19

Campania de veccinare din Romania a demarat oficial din 27 decembrie anul trecut, de atunci vaccinandu-se exclusiv cadre medicale. Deocamdata, presedintele, premierul, ministerul sanatatii, seful DSU sau seful campaniei de vaccinare nu s-au vaccinat, cu toate ca, seful Statului afirma ca s-ar vaccina printre primii daca va fi nevoie. intr-un interviu pentru Digi24, un expert in politici de sanatate publica motivele pentru care nu s-au vaccinat.

Cele mai mari mituri despre ingrijirea dintilor de care trebuie sa te feresti

Exista o multime de mituri legate de ceea ce trebuie sa facem pentru a ne mentine sanatatea dintilor si a gingiilor. Cate dintre ele se aplica insa cu succes in viata reala? Medicul stomatolog Adrian Mina ne dezvaluie adevarul din spatele a sase din cele ai des intalnite mituri.

Care este motivul pentru care nici Klaus Iohannis si niciun alt oficial nu s-au vaccinat anti-Covid-19. Adevarul a iesit la lumina

In multe tari din lume, campania de vaccinare a fost inceputa cu cei mai importanti oameni din stat, acestia dand propriul exemplu pentru a incuraja vaccinarea anti-Covid-19. Daca in SUA, presedintele ales, Joe Biden, a facut din acest moment istoric un eveniment public, asemeni altor state, in Romania, nu a existat un asemenea exemplu pentru .

Ce se intampla in corpul tau daca mananci des peste. Specialistii au cele mai bune vesti

Pestele trebuie sa existe in meniul saptamanal al oamenilor. Care este beneficiul consumului unei astfel de carni? Specialistii vin cu vesti bune pentru cei care adauga meselor peste. Consumi peste? Ce se intampla in corpul tau daca mananci des? Alimentatia sanatoasa si corespunzatoare varstei te ajuta sa treci mai bine peste ani si sa ai .

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

Criptomonede 2021 care sunt cele mai puternice si cu cat au crescut in ultimele 12 luni

Criptomonedasaucriptovaluta provine din englezesculCryptoCurrency. Reprezinta un tip de moneda digitala, virtuala, o moneda surogat, nebancara, folosita ca mijloc de plata. Criptomonedele nu sunt monede electronice. Iata care sunt cele mai puternice criptomonede din 2021 si cat au crescut in ultimul an. Top criptomonede 2021. Cat au crescut in ultimul an Anul trecut este unul care .

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2884 seconds )