Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari mituri despre ingrijirea dintilor de care trebuie sa te feresti

ADPM ADPM,
Cele mai mari mituri despre ingrijirea dintilor de care trebuie sa te feresti

Exista o multime de mituri legate de ceea ce trebuie sa facem pentru a ne mentine sanatatea dintilor si a gingiilor. Cate dintre ele se aplica insa cu succes in viata reala? Medicul stomatolog Adrian Mina ne dezvaluie adevarul din spatele a sase din cele ai des intalnite mituri. continuă pe ADPM

Sanatatea mintala va fi una dintre cele mai mari probleme cu care ne vom confrunta in 2021

Odata cu progresul inregistrat de vaccinurile anti Covid-19 si de demararea campaniei de vaccinare se pare ca luminita de la capatul tunelului pandemic este tot mai vizibila. intrucat riscurile fizice sunt mai bine gestionate cu vaccinuri, totusi, va ramane impactul de nesters al pandemiei asupra psihicului colectiv, potrivit CNN.

Financial Times: Cele mai mari incercari ale pandemiei abia acum ne asteapta (editorial)

Ceasul cel mai intunecat, se spune, este intotdeauna cel de dinainte de rasarit. Fix atunci cand vaccinurile adusesera speranta relaxarii graduale a restrictiilor si a revenirii la un soi de normalitate in decurs de cateva luni, aparitia a cel putin doua tulpini mai contagioase de coronavirus inseamna ca populatia multor tari se va confrunta in schimb cu o carantina chiar si mai severa - cu toate daunele umane si economice pricinuite de ea.

Cele mai noi informatii despre vaccinul anti-COVID (pamflet)

De astazi, 4 ianuarie, activitatea a fost inceputa in peste 90% din cele 370 de centre de vaccinare destinate pentru personalul medical. Ar trebui sa avem 20. 000 de persoane vaccinate pe zi, potrivit medicului Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare.

Mediastandard.ro: Patru mituri despre vaccinul COVID, explicate

Inceperea campaniilor de vaccinare declanseaza si cresterea valului de scepticism, intrucat valul de dezinformare care a cuprins lumea a inceput cu mult inainte ca serurile aprobate in prezent sa fie gata. in ultimele luni, am tot auzit diferite temeri ale oamenilor, transpuse sau nu in teorii ale conspiratiei. Cele mai multe aveau legatura cu efectele pe care ar putea sa le aiba vaccinul anti-COVID, precum si cu timpul relativ scurt in care comunitatea stiintifica a realizat serurile.

Pastele ortodox si catolic. Cand pica cele doua mari sarbatori in 2021

Pastele ortodox si catolic 2021. Cand pica cele doua mari sarbatori in 2021, potrivit calendarului ortodox, cititi in articolul de mai jos. Cand pica Pastele ortodox si cel catolic in 2021. Cand vor pica in aciasi zi S-a aflat ciand pica Pastele ortodox si catolic in 2021. Pastele este o sarbatoare a carui data este fixata .

Preturi mai mari la alimente in Romania decat in Italia. Cat costa legumele in Occident

Preturi mai mari la alimente in Romania decat in Italia. Cat costa legumele in Occident si cat costa la noi, unde salariile sunt cu mult mai mici, cititi in articolul de mai jos. Diferente uriase de pret la alimentele din Romania, comparat cu Italia. Romanii au pus cele mai scumpe conserve anul trecut in Romania .

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

Topul judetelor dupa noua raportare a cazurilor de COVID-19. Cele mai multe imbolnaviri, in Bucuresti, Timis si Iasi

In ultimele 24 de ore, cele mai multe cazuri de coronavirus - 944 - au fost raportate, in continuare, in Bucuresti, in timp ce Timis si Iasi deschid topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Cui sunt interzise bananele, cele mai gustoase fructe. La ce trebuie sa fim atenti cand le cumparam

Recomandate cardiacilor datorita continutului bogat in potasiu, bananele, cele mai gustoase fructe exotice, sunt interzise cu desavarsire persoanelor care sufera de afectiuni renale.

Care-s cele mai bune masti care te protejeaza in pandemie

Se face aproape un an de cand in Romania a fost descoperit primul caz de infectare cu coronavius, iar masca a ajuns sa fie, poate, cel mai cumparat accesoriu. Iata care sunt cele mai bune.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )