Libnet.ro
UNICEF

14:00

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Actorul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Actorul

Doua prietene povestind intre ele: Tu, cum e sotul tau? E un amestec dintre Dr. House, Mr. Bean si Brad Pitt. Vai, tu, ai un barbat doctor, inteligent, simpatic si glumet, frumos si atragator? Ah,. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Conversatie

Doua blonde stateau de vorba; una dintre ele o intreaba pe cealalta: - Draga, tu cand faci dragoste, vorbesti cu sotul tau? - Da, daca ma suna! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in vacanta

Blonda revine acasa dupa o vizita la Paris. - Imaginati-va, asa de culti sunt oamenii pe acolo, ca pana si maturatorii stiu franceza! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Minciuni

Bula, care e politica cea mai buna pe vremurile astea? Sa-i pacalesti pe toti. Si cea mai proasta? Sa crezi ca i-ai pacalit.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Pe bicicleta

Bula are bicicleta. Intr-o zi vine la ma-sa fericit: -Mama, mama, ia uite: pot sa merg pe bicicleta fara maini! -Bravo Bula! Da ai grija sa nu cazi! Mai trec cateva zile, iar vine Bula la ma-sa: -Mama,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Copilaria

- Bula, ce a fost cel mai frumos lucru din copilaria ta? - Cel mai frumos lucru din copilarie a fost ca nu eu aveam de platit facturile! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Zahar

Alinuta, la scoala: Invatatoarea: - Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume, Alinuta? Alinuta: - Pai, in Zahara! Invatatoarea: - Bine, Alinuta! Dar acolo e praf. Alinuta: - Da ce, am zis ca-i.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Usa

Domnule doctor, am avut un cosmar toata noaptea: se facea ca trageam de o usa pe care scria ceva. Si ce scria? impinge! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Punctaj

Care e asemanarea si deosebirea intre Garcea si James Bond? Asemanarea: amandoi au 007 la dosar. Deosebire: la James Bond e indicativ, la Garcea e IQ.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: in frigider

Alinuta se joaca pe afara cu un baiat de-ascunselea. Ea spune: - Daca ma gasesti in 20 minute poti sa ma tii de mana iar daca ma gasesti in 10 minute poti sa ma saruti iar daca ma gasesti imediat faci ce vrei cu.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Chef de cearta

Gheorghe, Ion si Vasile stau pe prispa. La un moment dat Ion zice: -Io cred ca maine ploua! Dupa o ora Gheorghe spune si el: -Io cred ca nu! Dupa inca o ora Vasile, revoltat, se ridica si zice: -Daca voi aveti.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )