Libnet.ro
UNICEF

19:45

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Degetul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Degetul

O blonda merge la doctor si se plange ca o dor toate. -D-le doctor, daca ma ating cu degetu pe cap ma doare, daca ma ating pe picior ma doare, daca ma ating pe burta iara ma doare. ma dor toate. ce. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Masina

O blonda se plimba cu prietenul ei pe langa o sosea circulata. La un moment dat, tipul, fan Mercedes, ii zice: - Uite un Mercedes Vito ! Blonda, lovita in sentiment, coace ce coace si, la un moment dat, cand ved.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Londra

O blonda ii spune celeilalte: - Fata, dar care e mai departe Luna sau Londra? - Hello, fata, vezi tu Londra de aici? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Mama

O blonda sta pe o banca in parc si plange . Un tip se apropie si o intreaba ce s-a intamplat . - Vesti groaznice ! A murit mama ! Dar asta nu-i tot . Am sunat-o pe sora mea si mi-a spus ca si mama ei a murit.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Razboiul

Intors din razboiul cu arabii, Bula are cumplita misiune, de ai comunica matusii sale vestea ca baiatul ei, Strul, a murit impuscat. Convins ca a gasit, dupa o matura chibzuinta, formula cea mai putin socanta, el.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pistolul

Alinuta si fratele ei se joaca cu pusca de vanatoare, a bunicului. Fratele Alinutei se uita pe teava si ea, din greseala, apasa pe tragaci. Cand isi revine din soc, spune: - Hai, nu te mai uita cu ochii asa,.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bautura

Intr-o dimineata, inainte de luptaStefan cel Mare aduna armata si intreaba: -Cine a baut aseara? Nici un raspuns. -Cine a baut aseara intreaba a doua oara. Tot nici un raspuns . -Cine a.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Rugaciunea

Rugaciunea Alinutei: Bunule Dumnezeu, fa in asa fel ca Londra sa fie capitala Danemarcei asa cum am scris la lucrarea de control ieri! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ploaia

Gheorghe merge spre casa in caruta, cu soacra-sa langa el. incepe o ploaie cu tunete si fulgere. La un moment dat trasneste in stanga carutei. Gheorghe spune: - No! Trasneste in dreapta.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La biserica

I: - De ce nu este bine sa spui unui oltean un banc vinerea? R: - Pentruca rade duminica in biserica! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Gradinita

Un om foarte gras statea in fata unei gradinite de copii. La un moment dat vine la el o educatoare si-l intreaba: -Nu vasuparati, asteptati un copil? Careplica, barbatul gras.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )