Libnet.ro
UNICEF

08:45

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pensionari

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pensionari

Doi pensionari stateau in parc pe o banca, cand vad o blonda. Unul dintre ei spune: Vezi blonda aia? Moare dupa mine! Celalalt raspunde: Cum asa? Primul pensionar: Doar nu moare inaintea. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Incendiul

Arde, arde! Veniti repede! striga o blonda la telefon. Si cum ajungem la locul incendiului? Nu mai aveti masinile alea mari si rosii? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La Bere

Doi vasluieni filosofau la crasma din sat: - Auzi ba Vasile, zice unul, cum a lasat el Dumnezeu pe oameni pe Pamant: cu doi ochi, doua urechi, doua maini, doua picioare, doi rinichi!. - Asa-i ma. ! raspunse.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Canalul

Doi politisti patruleaza noaptea si deodata unul dintre ei cade intr-o gura de canal. P1: - Ba, scoate-ma de aici . - Cel de-al doilea politist arunca cureaua de la pantaloni, iar celalalt se apuca de.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Berea

Doi olteni veneau de la servici. Unul il intreaba pe celalalt, trecand prin fata unei crasme: - Vrei sa bei o bere? - Da! - Atunci du-te si bea-o ca eu te astept aici! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI:Strada

Doi ardeleni stau pe marginea unei strazi: -Ma crezi ca pot trece strada asta in 10 minute ? -Dar ce, ma, esti fulger ?? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Vopseaua

O blonda s-a asezat pe o banca. Pe o bucata de hartie scrie: Atentie, e vopsita! Un tip trece pe langa ea si ii spune: Fato, poti citi? Ea, privind bucata de hartie: Aceasta este o.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Spovedania

Coada mare la preot, o groaza de barbati si numai o femeie, o blonda. Dupa ce termina spovedania, preotul ii zice blondei: - Mergi cu Domnul! Privind in jur, blonda intreaba: - Cu care dintre.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Liliecii

Trei lilieci pe o creanga, doi cu capul in jos, unul cu capul in sus. Unul dintre cei cu capul in jos zice: Uite, ma, asta iar a lesinat!.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Oile

Un ardelean statea cu soacra si cu oile pe camp. Deodata se iveste o furtuna mare cu fulgere. La un moment dat un fulger ii trasneste o oaie. Taranul : No ase ma, no ase. Al doilea fulger ii mai omoara o oaie. Taranul.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Darurile

Dumnezeu imparte daruri. Moldoveanul ajunge ultimul si i se spune: Ai ajuns ultimul si nu au mai ramas decat frumusetea si prostia. -Ce alegi? -Apoi Doamne, frumusetea-i trecatoare.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )