Libnet.ro
UNICEF

15:30

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pomul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pomul

Pe o zi geroasa de iarna, doua blonde cautau un pom de Craciun in inima padurii. Dupa cateva ore de inghet la temperaturi cu mult sub zero grade si cateva urlete de lupi flamanzi, una dintre blonde i-a spus. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fotograful

Intr-un sat din Ardeal, un fotograf nou, cam fara experienta. incadra aiurea pozele, si de cele mai multe ori oamenilor nu li se vedeau ochii. Vin doua unguroaice - mama si fiica. - Bune ziua, domnu foto.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Farmacia

Savantii au ajuns la concluzia ca cele mai multe vitamine se gasesc in farmacie.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Sarea

Un camion e urmat la mica distanta de o masina de lux. La un moment dat aceasta din urma intra in depasire si cand ajunge in dreptul cabinei camionului coboara geamul si o blonda superba, dragalasa, si cu ochi.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Furtul

Suna o blonda la Politie: - Mi-au spart masina, mi-au furat totul Si volanul, si pedalele, si schimbatorul de viteze, totul. Peste 5 minute isi da cu palma peste cap si suna iar la politie: - Va rog sa ma.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Contrasens

O blonda merge pe strada cu masina dar la un moment dat o ia pe contrasens. O opreste un politist care o intreaba: - Stiti de ce v-am oprit? La care blonda zice: - Clar, vrei sa iesi cu.

Cele mai tari bancuri despre blonde la volan. Replica geniala a lui badea Gheorghe dupa ce convinge o soferita sa faca sex cu el

Va propunem o antologie de bancuri despre blonde la volan. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le stiti.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Gemenii

Badea Gheorghe se plimba pe strada cu cei doi copii ai lui. Un cunoscut ii spune: -Bade Gheorghe,ce coconi faini ai!Si ce mai seamana intre ei! -Pai cum sa nu, daca sunt gemeni! -Si cati ani au? -Baiatu.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Deturnarea

Doi politisti, de la paza unui aeroport discuta intre ei: Primul: - Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul!. Ia uite-l p-asta cat este de mare!. Al doilea: - Ma,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Calea ferata

Un ardelean se trezeste, dimineata, si, cand se uita pe geam, vede 3 insi, care faceau poze si masurau. Ardeleanul, suparat, iese din casa, se duce la ei si ii intreaba: - Pai, ce faceti voi aci ,mai? -.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Broscute

Merg doua broscute prin desert, si se intalnesc in varful unei dune de nisip: -Ciao soro, unde mergi? -Aiurea, soro -Hai pe aici ca-i mai aproape.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )