Libnet.ro
UNICEF

16:00

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Portofelul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Portofelul

Intr-un lift stau o blonda desteapta, una proasta si Mos Craciun. Jos e un portofel doldora cu bani. Lumina se stinge, iar incateva secunde se aprinde din nou, dar portofelul nu mai e. i: Cine a luat. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La doctor

O blonda merge la doctor: - Domnule doctor ,de fiecare data cand fac dragoste, ma doare. Doctorul introduce mana si intreaba daca o doare, blonda zice ca nu, baga mai mult, tot nu o doare, mai mult. si blonda scoase.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La farmacie

La farmacie intra o blonda si cere: - Puteti sa imi dati si mie un test de sarcina? Farmacista: - De care? Blonda: - Negativ daca se poate.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Biletul de autobuz

Un politist se suie in autobuz si taxeaza un bilet, dupa care mai taxeaza unul. Un cetatean il vede si-l intreaba: - De ce ati taxat 2 bilete? Politistul raspunde: - Pai daca pierd unul, il am pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La bordel

Bula si Strula mergeau pe strada. La un moment dat, vad un bordel. Strula: - Intru si eu sa vad cum este! Iese peste 15 minute si spune: - Bula, este naspa ba, mai buna este.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: De ce Alinuta e simtita de la distanta de caine

Alinuta catre mama ei: - Mama, cainele nostru are un simt olfactiv foarte dezvoltat. Imi simte mirosul de la 1 km! Mama: - Pai, atunci mai spala-te si tu! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Profesoara

Profesoara: - Bula, cum se numesc persoanele care continua sa vorbeasca altora, desi e clar ca cele din urma nu mai sunt interesate de discutie? Bula: - Se numesc profesori,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La volan

- M-am saturat de mania asta a vitezei. E pentru a treia oara cand era cat pe ce sa ma omori!,se rasteste sotul infuriat la culme, catre blonda lui sotie, aflata la volan. Iubitule, te rog, mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La razboi

Stefan cel Mare la razboi: -Pi cai, osteni! -Si io picai, Maria ta! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Colegii de clasa au vazut-o intr-o zi pe Alinuta ca radea ranjea) tot timpul. Cand au intrebat-o de ce este asa vesela, ea le-a raspuns ca nu rade, este din cauza mamei, care i-a strans prea tare parul in.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La judecator

Nevasta ardeleanului baga divort. La judecator: Domnule, de zece ani suntem casatoriti si nu am facut inca dragoste! Judecatorul catre ardelean: Tu ori nu vrei, ori nu poti, ori nu stii De putut pot,.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )