Libnet.ro
UNICEF

00:07

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Fantana

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Fantana

Razboi cu nemtii. Bula se ascunde intr-o fantana. Un neamt vrea sa faca la fel. El striga in fantana, iar Bula face pe ecoul. - E cineva acolo ? - E cineva acolo ? - Mai bine ma duc in. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Opera

Bula ajunge la opera cu intarziere. Plasatoarea il conduce spre locul sau si ii recomanda: - Va rog sa va ocupati locul cat mai in liniste. - De ce?- intreaba Bula. Deja au adormit toti? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Locul

Micutul Bula catre maica-sa: - Mama, ieri cand eram in autobuz, tata mi-a zis sa ma ridic si sa ofer locul unei doamne. - Foarte frumos din partea ta, Bula! - Dar mama, eu stateam in poala la.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cerul

Bula priveste linistit apusul , cand apare Itic si-l intreaba: - Ce faci? Bula raspunde, fara sa inceteze sa priveasca cerul: - Nimic. Celalalt intreaba:- Si nu te.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sacosa

O moldoveanca in gara: -Un bilet la Visau! -20 000 de lei. -Aoleu, mai ghini fac in sacosa.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cantecul

Un politist isi facea rondul de noapte, cand aude un betiv cantand: - Lume, lume, soro lume. Politistul zise : -Ba, betivule, nu mai canta cantece de-astea, canta si tu un cantec patriotic.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Tramvai

In tramvai. - Dumneata mi-ai calcat sotia pe picior. Vreau o compensatie. - Cu placere. A mea e cu doua persoane mai in fata.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Cuiul

Un moldovean urca in tren si vrea sa-si puna bagajele sus, cand observa ca nu mai are loc, scoate un cui din buzunar il propteste in perete si ii arde un cap de mama focului. Surpriza, cuiul nu intra,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Bataia

Intr-o sectie de politie intra un cetatean cu o coala de hartie in mana. in hol pe o banca, mai erau cativa indivizi cam dubiosi. Cetateanul intreaba: - Nu stiti unde se bate la.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bordura

Intr-o dimineata geroasa de iarna, tatal Alinutei o dadea cu capul de bordur. La un moment dat, o vecina care n-avea ce face: - Aveti grija sa nu ii cada fesul din cap si sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Gasca

Lapiatadepasarioardeleancastateacu ogascainbrate. Un smecherointreaba: Ce faci? Odai, o.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )