Libnet.ro
UNICEF

13:15

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA:La Magazin

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA:La Magazin

Merge Bula la un magazin alimentar si intreaba: -Buna ziua, fiti amabila, aveti paine? -Da avem, de care doriti? -Pai aveti de mai multe feluri? -Da, de azi, de ieri si de. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La Scoala

In timpul orei, Bula cere invoire de la profesor. Profesorul Pai, bine mai Bula dar de ce vrei sa te invoiesti? Bula: -Pentru ca tata a patit un accident aviatic! Profesorul: -Cum asa? Bula: Tata .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La Scoala

La sfarsitul anului scolar Bula ii spune mamei sale: - Mama, esti o femeie norocoasa! Dupa care maica-sa il intreaba: - De ce, fiule? Bula ii raspunde: - Nu trebuie sa-mi mai cumperi alte carti an.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Cainele

Doi ciobani moldoveni intra cu un caine intr-un magazin din Suceava. - Animalele nu au voie in magazin, zice vanzatorul. - Bre, Gheorghe, atunci eu si Labus te asteptam afara.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Biletul

In gara un moldovean intreaba: -Cat costa un bilet la viseu? 20 de lei Decat sa dau 20 de lei, mai bine fac pe mine .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Avionul

Doi politisti pe un aeroport - Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul care e asa de mare . - Mai tampitule, nu-l deturneaza cand e la sol, ci in aer cand se face mic.

CELE MAI TARI BANCURI CU Blonde: Cainele

Doua blonde mergeau pe strada, iar una dintre ele exclama: Uita-te la cainele ala cu un ochi! Cealalta blonda isi acopera un ochi si zice: Unde? .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doctorul

Buna ziua! Buna ziua, domnule politist! Dumneata, tinere domn, pe gheata asta conduci cu 80 km pe ora? Vrei sa ajungi la spital? Da! Bravo, frumos raspuns! Esti.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Bila

Doi pitici numarau o bila. Bila cade pe ciment si face: poc! poc! -De ce nu a facut : poc! poc! poc!? -Pentru ca de-aia se numeste bila. Daca ar fi facut poc! poc! poc! se numea.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Banca

Doi olteni dormeau pe o banca dintr-un parc din Bucuresti. La un moment dat se apropie de ei un politist: Ce faceti voi aici? ? Pai eu nu am casa, nu am nici serviciu, asa ca dorm aci.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Ghicitoarea

Alinuta suna la o ghicitoare: -Alo? Ghicitoarea Visinica? -Da. Aici este Ghicitoarea Visinica! -Ghici cine este la telefon! .

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )