Libnet.ro
UNICEF

17:30

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Avionul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Avionul

Doi politisti pe un aeroport - Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul care e asa de mare . - Mai tampitule, nu-l deturneaza cand e la sol, ci in aer cand se face mic. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Piciorul

Doi ardeleni intr-un compartiment de tren. Unul din ei se uita lung la piciorul de lemn al celuilalt. Dupa o vreme il intreaba: - Di fag ii? - Noo, di stejar ii . - Dapai no, ii binee. - Cum sa fie.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Cainele

Doi ciobani moldoveni intra cu un caine intr-un magazin din Suceava. - Animalele nu au voie in magazin, zice vanzatorul. - Bre, Gheorghe, atunci eu si Labus te asteptam afara.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cu Trenul

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Suna

O blonda trece cu masina peste un politist si-l omoara. Suna la Politie si intreaba: Buna ziua. Sunteti 112? Da. Am sunat sa va spun ca acum sunteti 111.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI:Ciobani

Erau doi ciobani moldoveni si stateau sprijiniti in bate. Deodata unul dintre ei ia bata si il loveste zdravan pe celalalt in fata. Ala se ridica plin de sange si ia pozitia initiala fara sa zica.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La Scoala

La sfarsitul anului scolar Bula ii spune mamei sale: - Mama, esti o femeie norocoasa! Dupa care maica-sa il intreaba: - De ce, fiule? Bula ii raspunde: - Nu trebuie sa-mi mai cumperi alte carti an.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Oglinda

Care este diferenta dintre o blonda si o oglinda? O blonda se abureste mai repede.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Rata

Cum se uita o rata in beci? Iei rata, o duci in beci si o uiti acolo.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Impas

Oltenii declara razboi Chinei. Un diplomat moldovean, uluit, ii intreaba : - Cum declarati razboi chinezilor, ca sunt un miliard si jumatate ? - Bai, are dreptate asta, zice seful oltenilor ; unde ingropam noi atatia.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Matematica

- Alinuta, ce intelegi tu prin numar complex? o intreaba profesorul de matematica. Alinuta sta un pic si cugeta, apoi raspunse, chicotind: - Tot tacamul?.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )