Libnet.ro
UNICEF

14:30

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La Scoala

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La Scoala

In timpul orei, Bula cere invoire de la profesor. Profesorul Pai, bine mai Bula dar de ce vrei sa te invoiesti? Bula: -Pentru ca tata a patit un accident aviatic! Profesorul: -Cum asa? Bula: Tata . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La Scoala

La sfarsitul anului scolar Bula ii spune mamei sale: - Mama, esti o femeie norocoasa! Dupa care maica-sa il intreaba: - De ce, fiule? Bula ii raspunde: - Nu trebuie sa-mi mai cumperi alte carti an.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La scoala

Doamna invatatoare ii intreaba pe copiii: - Copii, ce ne da oaia? Copii: - Lana Apoi doamna il intreaba pe Bula : - Bula ce ne da vaca? La care Bula: - Doamna vaca ne da teme pt.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Avionul

Doi politisti pe un aeroport - Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul care e asa de mare . - Mai tampitule, nu-l deturneaza cand e la sol, ci in aer cand se face mic.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Duhul

Un tip gaseste o sticluta ,o desface si din ea iese un duh care-l intreaba ce doreste. El zice: -Vreau un pod de aici pina la Boston. Duhul raspunde ca ar dura prea mult constructia si-i sugereaza altceva. El zice:vreau.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Vinul

In preajma sarbatorilor de iarna un sofer este oprit in trafic de un politist. Politistul: - Coborati geamul. Soferul: - Nu pot ca se raceste vinul asta fiert Politist: - Beti la volan? Soferul: -.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Caciulile

S-au gandit oltenii sa-si mareasca teritoriul si s-au adunat cu totii langa un munte si s-au apucat sa-l impinga. De atata impins li s-a facut cald si si-au dat caciulile jos,continuand activitatea. Un moldovean ce trecea.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pe Prispa

Gheorghe, Ion si Vasile stau pe prispa. La un moment dat Ion zice: -Io cred ca maine ploua! Dupa o ora Gheorghe spune si el: -Io cred ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Papusa

Mami, Ghita mi-a spart papusa de portelan! - Vai Alinuta. Si cum s-a intamplat? - Pai . i-am dat cu ea in cap.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La Facultate

Moldoveanul la facultateHA,HA),intarzie la un curs. -Baiete,sa stii ca te-am pus absent. -Va rog sa ma stergeti,dom profesor, ca am fost la closet. -Cere-i asta decanului ca eu nu am.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Ruleaza

In America ruleaza Om bogat, om sarac, in Rusia ruleaza Om sarac, om sarac, iar in Romania ruleaza Om trai si om vedea.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )