Libnet.ro
UNICEF

14 Mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Masina

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Masina

Familia lui Bula cineaza linistita cand, la un moment dat, un perete incepe sa se prabuseasca. In spatele lui apare o masina. Bula se ridica nervos si-l intreaba pe soferul masinii: - Unde vreti sa ajungeti? - La. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Meseria

Ce meserie au parintii vostrii? intreaba profesoara -Tata e inginer, zice Gheorghe - Tata e mecanic, zice Ionel -Tata e sef, zice Bula -Cum asa Bula? intreaba mirata profa -Are 500 de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Crucea

Bula ce ai vrea sa iti scrie pe cruce, dupa ce mori? - Ceva simplu si concis. - Ca de exemplu? - Vin imediat! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Miliardar

Ce vrei sa te faci cand vei fi mare? - Visez sa fiu miliardar ca tatal meu, zice Bulisor. - Tatal tau este miliardar? - Nu! Dar viseaza si el! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Accidentul

Doi politisti intra cu masina intr-un copac. Primul: Ba, uite in ce fel e masina, e zob! Al doilea: Da ba, dar priveste partea buna. Primul: Care? Al doilea: O sa fim promovati.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Lauda

Anunt: Tanar frumos, student, nu beau, nu fumez, am o masina beton, casa cu 12 camere, parinti bogati, nu vreau nimic, doar ma laud.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Carnea

Un oaspete la masa unui oltean. Olteanul: Mai ia o bucata de carne. Multumesc, am mancat deja doua bucati. De fapt, patru, dar tu mananca, cine sta sa le numere .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Fabrica

Un om disperat se adreseaza unui alt om de pe strada : - Nu va suparati ! Spuneti-mi, va rog, unde este fabrica de paine . - Nu ma supar. Este langa fabrica de confectii. - Si va mai rog sa-mi spuneti unde este.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ceasul

Un ardelean vine noaptea la 2 acasa si se pune in pat sa se culce. Vine un oltean si bate la geam zicand: Cat e ceasul? 2si 10. Dupa 10 minute alt oltean: Cat e ceasul? 2si 20. Ardeleanul pune o pancarta pe care scrie: NU.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Farsa

- Mama! Tata! Veniti repede ca frate-meu si-a rupt un picior in garaj! Alearga parintii intr-un suflet in garaj, dar nimic. - Ce spui? Nu e nimic aici! - Pacaleala de 1 Aprilie! Si l-a rupt in.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Alcoolul

Doi vasluieni: - in sfarsit, bine ca am gasit solutia sa ma las de baut alcool! zice unul. - Tot timpul imi venea sa vomit! - Pe bune?! intreba celalalt, stupefiat. Si de-acuma, ce-ai sa faci? - Mi-l.

ştiri de la B1

actualitate, 14 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2782 seconds )