Libnet.ro
UNICEF

15:00

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La scoala

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La scoala

- Bulisor, cum te simti la scoala? - Foarte bine, ca nu ma plictisesc: la fiecare ora ma pune sa stau in alt colt al clasei. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Inspectia

Bula la scoala, intr-o clasa in care erau in majoritate fete. Profesoara anunta ca a doua zi vor avea inspectie dar le avertizeaza pe fete: - in cazul in care auziti din gura lui Bula o prostie, sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Sticla

Ofiterul de la centrul de recrutare il intreaba pe Bula: Recrut, ce-i cu ochiul dumitale? E un ochi artificial. Si din ce e facut un ochi artificial? Din sticla, domnule ofiter. Da,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La opera

Bula ajunge la opera cu intarziere. Plasatoarea il conduce spre locul sau si ii recomanda: - Varog sa va ocupati locul cat mai in liniste. - De ce?,intreaba Bula. Deja au adormit.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Parchetul

Alinuta vine plangand la maica-sa. - Mami, copiii au ras de mine la scoala ca am dintii mari. - Stai linistita fata mea, nu stii ce rai sunt copiii? Si nu mai plange ca zgarii.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Psihologul

Mama, mama, nu mai vreau la psihiatru! - Nu ma intereseaza ce vrei tu, vreau sa stiu de ce plangi de fiecare data cand te bat.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Leii

Discutie intre ardeleni: Mai Gheorghe hai sa te intreb ceva: Ce faci cand esti inconjurat de lei din toate partile? Nu stiu. habar nu am, ce pot sa fac? ii bagi in buzunar,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Noutati

- Salut, mai Gheo ! Care mai e treaba, noutati, ceva ? - Catranit tare, Ioane ! Am aflat ca nevasta-mea ma inseala. - Apoi, io te-am intrebat de noutati.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Un pahar cu apa

Seara vine Alinuta la parinti in sufragerie: - Tata, mai primesc inca un pahar cu apa? - Inca un pahar?! Dar ti-am dat deja sase pana acum! - Da, dar patutul meu arde inca.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Confuzie

Un ciobanadoarme stand in fund, pe o piatra. In somn se legana inante-inapoi. Un berbec mai tanar il vede si crede ca va fi atacat. Se pregateste si-l izbeste pe cioban in frunte . bang!! Se trezeste omul mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sosetele

I: Ce zic moldovenii cand scot sosetele? R: A mai trecut un an.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )