Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Ruleaza

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Ruleaza

In America ruleaza Om bogat, om sarac, in Rusia ruleaza Om sarac, om sarac, iar in Romania ruleaza Om trai si om vedea. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Rata

Cum se uita o rata in beci? Iei rata, o duci in beci si o uiti acolo.

CELE MAI TARI BANCURI CU SECI: Haltere

- Am o prietena care a inceput sa faca haltere, ca sa intinereasca. - Si acum pare mai tanara? - Intr-adevar, acum nu mai arata ca o femeie de 40, acum arata ca un barbat de 38.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La Scoala

In timpul orei, Bula cere invoire de la profesor. Profesorul Pai, bine mai Bula dar de ce vrei sa te invoiesti? Bula: -Pentru ca tata a patit un accident aviatic! Profesorul: -Cum asa? Bula: Tata .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La Scoala

La sfarsitul anului scolar Bula ii spune mamei sale: - Mama, esti o femeie norocoasa! Dupa care maica-sa il intreaba: - De ce, fiule? Bula ii raspunde: - Nu trebuie sa-mi mai cumperi alte carti an.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Avionul

Doi politisti pe un aeroport - Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul care e asa de mare . - Mai tampitule, nu-l deturneaza cand e la sol, ci in aer cand se face mic.

CELE MAI TARI BANCURI CU SECI: Cuvantul magic

- Tata, imi cumperi un telefon nou? - Cuvantul magic. ?!? - Suzana. - Suzana??? Cine e Suzana? - Amanta ta. - Ok. De care vrei, alb sau negru? Vrei si o.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Caciulile

S-au gandit oltenii sa-si mareasca teritoriul si s-au adunat cu totii langa un munte si s-au apucat sa-l impinga. De atata impins li s-a facut cald si si-au dat caciulile jos,continuand activitatea. Un moldovean ce trecea.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pe Prispa

Gheorghe, Ion si Vasile stau pe prispa. La un moment dat Ion zice: -Io cred ca maine ploua! Dupa o ora Gheorghe spune si el: -Io cred ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Papusa

Mami, Ghita mi-a spart papusa de portelan! - Vai Alinuta. Si cum s-a intamplat? - Pai . i-am dat cu ea in cap.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La Facultate

Moldoveanul la facultateHA,HA),intarzie la un curs. -Baiete,sa stii ca te-am pus absent. -Va rog sa ma stergeti,dom profesor, ca am fost la closet. -Cere-i asta decanului ca eu nu am.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )