Libnet.ro
UNICEF

13:31

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Caciula

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Caciula

Un oltean vine acasa beat crita si se culca cu caciula pe cap. Pe la miezul noptii, se trezeste, pune mana in cap si-si spune surprins: - Mai, mare minune. M-am culcat chel si m-am trezit cu parul. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Oaspetele

Un oaspete la masa unui oltean. Olteanul: Mai ia o bucata de carne. Multumesc, am mancat deja doua bucati. De fapt, patru, dar tu mananca, cine sta sa le numere .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Turistii

Niste turisti se ratacesc si dupa multe peripetii intalnesc doi olteni. Ii intreaba in engleza cum ajung la drumul principal, apoi repeta intrebarea in franceza, germana, italiana si spaniola. Neprimind nici un.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Castravetii

Q: De ce nu mananca oltenii castraveti murati ? A: Pentru ca nu le incape capul in borcan.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ursul

Era bula la scoala si vine un inspector cu o intrebare. Inspectorul: Cine stie ce face cand vine ursul? Bula: - Eu stiu. Inspectorul: - Ia zii mai bula, inspectorul de colo. Bula: - Pai ce sa fac,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Creditul

Intr-o noapte, un domn. mai in varsta, ramane in apartamentul unei blonde. Dimineata, inainte de a pleca, domnul se adreseaza blondei: - M-am simtit foarte bine. Cat iti datorez? - Domnule, de data aceasta nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ghicitoarea

Ion si Gheorghe se intorc acasa dupa calatoria la Bucuresti. Ajung la gara, se urca in trenul de Cluj, isi gasesc doua locuri. - Mai Ioane, cat face trenul pana la Cluj? - Mult, ma. Toata ziua. - Si ce.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Analiza

Bula merge la doctor, care ii recomanda o analiza de urina. - Cat costa?, intreaba el. - 50 de lei, spune doctorul. - Cam scump, zice Bula, mai reflectez. A doua zi, Bula apare cu un borcan marisor, plin.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Nevasta

De ce moldovenii isi cauta nevasta inalta si daca se poate si blonda ? Pentru ca aceasta este singua posibilitate ca ea sa fie mai proasta ca el.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Numarul de telefon

Se intalnesc doi ardeleni. Primul intreaba: - Tu mai tii minte, ma, ce numar de telefon are Ion? - Iaca, nu prea mai stiu. - Da` zi macar.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Emo

Doi emo discutau: Ea: Cat de tare ma urasti? El: Stai linistita, nu mai putin decat pe mine.

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )