Libnet.ro
UNICEF

14:16

CELE MAI TARI BANCURI DIN VREMEA COMUNISMULUI: Ce voia sa stie un militian de la Bula

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI DIN VREMEA COMUNISMULUI: Ce voia sa stie un militian de la Bula

Tovarasul si tovarasa Ceausescu in avionul personal si se indreptau spre Romania dupa o vizita in strainatate. Deodata se zguduie avionul puternic si se sperie tovarasul. Ce s-a intamplat. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU PERSONAJE DIN POVESTI: Care-i diferenta dintre o cenusareasa si o printesa?

Intrebare: - Cum ii scoala Alba ca Zapada pe cei sapte pitici? Raspuns: - Seven UP. *** - Cenusareaso, de ce plangi? - Deoarece nu pot sa merg astazi la bal. - De ce? - Pentru ca balul este.

CELE MAI TARI BANCURI CU MARINARI: De ce comandantul unui vas e ultimul care paraseste nava

Intrebare: - De ce comandantul unui vas e ultimul care paraseste nava? Raspuns: - Pentru ca asteapta sa se sature rechinii! *** La bordul unui vas aflat in larg, izbucneste un incendiu. Ca sa-i.

CELE MAI TARI BANCURI CU GHEORGHE: De ce plangi, Gheorghe?

- De ce plangi Gheorghe? - Socru-mi-o si-o facut operatie de schimbare de sex! - Na, si? - Pai, ma! Amu am doua soacre!!! *** Badea Gheorghe se plimba pe strada cu cei doi copii ai lui. Un cunoscut.

Ce inseamna daca te mananca in varful capului sau in ureche. Cele mai tari superstitii romanesti

Cu totii stim ca romanii au unele conceptii mai interesante. Dintre acestia, unii sustin cu tarie ca lumea este condusa de aceste legi nescrise, numite superstitii, si tin sa fie transmise din generatie in generatie. Neam superstitios. Ce inseamna daca te mananca in varful capului sau in ureche Superstitia este o credinta ca un factor .

Care sunt cele mai sigure masini din lume. Specialistii au stabilit topul

Specialistii in auto-moto au stabilit care sunt cele mai sigure masini din lume. Cele mai sigure masini existente la momentul actual pe piata auto sunt Volkswagen Golf, Audi Q7 si Q8 si Ford Puma. Topul celor mai sigure masini din lume este alcatuit din 10 modele de masini. Acestea sunt cele mai trei sigure masini .

Inspiratie pentru iarna! Cele mai faimoase paltoane din filme!

A venit sezonul rece, iar una dintre cele mai bune parti ale acestui lucru este ca putem sa ne imbogatim garderoba cu paltoane cool si calduroase. Daca esti lipsita de inspiratie in acest sens, iata aici cele mai faimoase paltoane din filme! .

Previziune sumbra pentru omenire: Urmeaza cele mai negre luni din intreaga pandemie

2020 este un an dificil pentru oamenii din intreaga lume. Pandemia de coronavirus a facut multe victime si multe lucruri au fost date peste cap. Oamenii de stiinta anunta ca urmeaza cele mai negre trei luni din intreaga pandemie. Previziune sumbra pentru oamenii din toata lumea Directorul Centrului de Cercetare si Politica Bolilor Infectioase la .

Cele mai mari probleme din Romania ating cote alarmante. Cu ce dificultati se confrunta oamenii zilnic

In contextul Programului Aer curat pentru Europa, Comisia Europeana a invitat mai multe state membre, inclusiv Romania. intalnirea avea ca scop procedurile de incalcare a legii privind poluarea excesiva a aerului. Comisia Europeana: Cele mai mari probleme din Romania ating cote alarmant Comisia considera, in 2018, ca Romania nu a luat masuri care ar fi .

Casa Mitei Biciclista a fost renovata. Cum arata acum locuinta celei mai cunoscute prostituate din Romania

In perioada interbelica a Bucurestiului exista un personaj feminin aparte. Maria Mihaescu, una din cele mai cunoscute curtezane din Micul Paris, era recunoscuta pentru excentritatile sale. Si-a atras celebra proecla de Mita Biciclista dintr-un singur motiv. La vremea respectiva era singura femeie care se plimba pe bulevardele Bucurestiului, cu bicicleta. Mita Biciclista, legenda Bucurestiului interbelic .

Cele mai bune documentare de pe Netflix

Vrei sa iti petreci timpul liber intr-un mod placut, dar si util? Iata care sunt cele mai bune documentare de pe Netflix.

ştiri de la B1

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )