Libnet.ro
UNICEF

16:30

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Corner

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Corner

I: Cum spun moldovenii la corner? R: Palitura de ungher. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Examen

Doi moldoveni dau impreuna examenul la chimie. Unul dintre ei ii spune celuilalt: - Sper ca nu ai copiat tot de la mine! Celalalt: - Nu. unde tu ai scris Ion eu am scris Gheorghe.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: inceputul lumii

La inceputul lumii a venit un moldovean la Sf. Petru, fiind trimis de Dumnezeu. Cum toti si-au ales din raft cate o calitate, can a ajuns moldoveanul mai ramasesera doar doua, asa ca Sf. Petru i-a spus: - Hai, alege si.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Caciuli

De ce se numesc moldovenii caciuli? Pentru ca stau pe capul ardelenilor. De ce se numesc moldovenii caciuli? Pentru ca stau pe capul ardelenilor.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Un pahar cu apa

Seara vine Alinuta la parinti in sufragerie: - Tata, mai primesc inca un pahar cu apa? - Inca un pahar?! Dar ti-am dat deja sase pana acum! - Da, dar patutul meu arde inca.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Nunta

Alinuta: - Mama, daca o sa fiu o fata cuminte cind o sa fiu mare, o sa am si eu un sot? - Da, fetita mea. - Si daca nu o sa fiu o fata cuminte? - Atunci o sa ai mai multi.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Lectia de matematica

Copilul unui gabor isi ruga tatal: - Tata, tata, ma inveti sa numar pan la 100? La care politistul, iritat: - Bai, ia mai du-te! Eu sunt politist, nu profesor la Harvard! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pariul

Ce-a patit surioara ta? - Si-a rupt piciorul. - Vai, ce pacat! Cum s-a intimplat? - Am pus pariu care din noi se apleaca mai mult pe fereastra. Si ea a cistigat.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Discutie intre soti

Sotia isi intreaba sotul: - Dragule, ce-ti place mai mult la mine: trupul meu perfect, sau fata mea foarte frumoasa? Sotul raspunde: - Simtul umorului! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Parintii Alinutei

Reflectiile Alinutei: Ciudati mai sunt parintii. Ani in sir s-au straduit sa ma invete sa vorbesc, iar acum imi spun sa imi tin gura! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ceasul

Bula vine la ceasornicar cu un ceas de pe vremea lui Pazvante. Ceasornicarul il examineaza si ii spune: Domnule, lipsesc doua pietre. Care? Una, mare, pe care sa pui ceasul si alta, si mai mare,.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )