Libnet.ro
UNICEF

20:31

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: in gluma sau in serios?

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: in gluma sau in serios?

Erau doi ciobani moldoveni si stateau sprijiniti in bate. Deodata unul dintre ei ia bata si il loveste zdravan pe celalalt in fata. Ala se ridica plin de sange si ia pozitia initiala fara sa zica. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Hai Romania!

Niste moldoveni la Jocurile Olimpice. Proba de caiac-canoe. Astia asezati langa mal. Trece echipajul de pe locul 1, moment in care moldovenii incep sa strige: -M***e ba!! C****a ma-tii!!.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La magazin

Un moldovean nu se descurca prea bine prin oras si intreaba pe cineva: - Nu va suparati , caut magazinul de televizoare! - Nu ma supar, zice celalalt, cautati-l! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Preotul

Un oltean intraba un moldovean: - La voi mortii se inmormanteaza cu popa ? - Nu, popa nu intra in groapa, ci sta afara.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Foamete in tara

Doi ardeleni, unul mai grasut si unul mai slabut, stau de vorba. Unul dintre ei zice: - Mai Ioane, daca te-ar vedea vreun strain ar zice ca e foamete in tara. - Da??!!. dar daca te-ar vedea pe tine, ar zice ca tu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La medic

De ce-ai intarziat, Bula? intreaba doctorul. Ma scuzati, am trecut mai intai pe la farmacist. Farmacistii astia sunt niste incapabili! racneste doctorul. Spun numai prostii. Si, ma rog, ce tampenie ti-a.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La starea civila

La starea civila, la Casatorii : - Domnisoara Alinuta, va rog sa nu mai veniti cu domnul in asa stare. E a patra oara luna asta cand vine beat mort . - imi cer scuze doamna . Dar cand e treaz, nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Facturile

- Bula, ce a fost cel mai frumos lucru din copilaria ta? - Cel mai frumos lucru din copilarie a fost ca nu aveam facturi de platit! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cina

Am sunat-o pe Alinuta, iubita mea,si i-am zis: - M-am gandit sa luam cina impreuna in seara asta, ce zici? - Minunat! raspunse ea. La sapte sunt la tine. - Vino mai degraba pe la cinci, zic, cina nu se pregatest.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Palinca

Un ardelean si un oltean in tren. Ardeleanul il serveste cu o palincaa pe oltean, la care asta zice: Mai nene, sa stii ca si eu am facut anu asta o palinca super, de 38-40 de grade. La care.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Prajitura

Eu si sora mea imparteam o prajitura: -Nu e corect, ai luat o bucata mai mare! imi zice sora mea -Tu ce ai fi facut in locul meu? intreb eu -As fi luat o bucata mai mica! -Vezi,de-aia ti-am lasat-o pe aceea mai mica!.

ştiri de la B1

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )