Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI MOLDOVENI: Nunta

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI MOLDOVENI: Nunta

- Cum recunosti ginerele la o nunta de moldoveni? - E cel care are adidasii cei mai noi. continuă pe B1

Cele mai tari bancuri despre iarna si zapada. Ce era mai rece decat apa rece pe timpul lui Ceausescu?

Va propunem o colectie de bancuri despre iarna. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le cunoasteti.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Iarna

- De ce merg iarna moldovenii la coltul casei? - Ca acolo sunt 90 de grade.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Salvare

- De ce fug moldovenii dupa Salvare? - Ca sa pupe crucea.

Cele mai bune bancuri cu soferi. Cum se scuza un preot cand este prins beat la volan

Soferii au reprezentat mereu o sursa inepuizabila de bancuri pentru amatorii de umor. Va prezentam o selectie cu zece bancuri savuroase care-i au protagonisti pe conducatorii auto.

Cele mai tari imagini cu STUDENTELE care s-au distrat pana n-am mai stiut de ele: Intra sa vezi acum cea mai atre GALERIE FOTO!

Sunt tineri, frumosi si sunt pusi pe distractie! E vorba de studentii din toate colturile lumii ce simt nevoia sa se simta bine in orice locatie: De la camera de camin, la plajele insorite.

Cele mai tari imagini cu STUDENTELE care s-au distrat pana n-am mai stiut de ele: Intra sa vezi acum cea mai tare GALERIE FOTO!

Sunt tineri, frumosi si sunt pusi pe distractie! E vorba de studentii din toate colturile lumii ce simt nevoia sa se simta bine in orice locatie: De la camera de camin, la plajele insorite.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Parintii Alinutei

Reflectiile Alinutei: Ciudati mai sunt parintii. Ani in sir s-au straduit sa ma invete sa vorbesc, iar acum imi spun sa imi tin gura! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Moartea

Doi ardeleni se intalnesc pe strada: - De ce esti amarat, Gheorghie? - Cum sa nu fiu amarat ,mai Ioane,daca mi-o murit un bou. - Eh, uite ashe ne-om duce, unu dupa altu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Banii

Bula ii cere bani tatalui sau: Tata am doua intrebari! Prima: Pot sa primesc mai multi bani de buzunar? Iar a doua: De ce nu? .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: in tren

Un ardelean si un oltean in tren. Ardeleanul il serveste cu o palincaa pe oltean, la care asta zice: Mai nene, sa stii ca si eu am facut anu asta o palinca super, de 38-40 de grade. La care.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )