Libnet.ro
UNICEF

05:30

CELE MAI TARI BANCURI OLTENI: Doi barbati, la restaurant in Franta

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI OLTENI: Doi barbati, la restaurant in Franta

Doi olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bata la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame. Marin ii spune lui Jan: - Hai,. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Oltenii vs China

Oltenii declara razboi Chinei. Un diplomat moldovean, uluit, ii intreaba : - Cum declarati razboi chinezilor, ca sunt un miliard si jumatate ? - Bai, are dreptate asta, zice seful oltenilor ; unde ingropam noi at.

CELE MAI TARI BANCURI POLITISTI: Discutii despre copii

Un politist discuta cu doi colegi: Bai, copilul meu e prost, nu stie cat face 1 minus 1. Ba, al meu e si mai prost, zice al doilea, nu stie cat face 1 plus 1. Al treilea: Nu stiti ce vorbiti,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Piciorul de lemn

Doi ardeleni intr-un compartiment de tren. Unul din ei se uita lung la piciorul de lemn al celuilalt. Dupa o vreme il intreaba: - Di fag ii? - Noo, di stejar ii . - Dapai no, ii binee. - Cum sa fie.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Doua baloane, in aer

Doua baloane in aer: -Mai poti? -Mai pot! -Mai poti? -Mai pot! -Mai poti? -Mai POC! .

CELE MAI TARI BANCURI BULA: Ce se aude din masina lui cand merge cu 200 kmh

Bula ajunge la mecanic: Ceva nu e in regula cu motorul masinii. Si cam cum se manifesta? Pai cand merg cu viteze mai mari de 200 kmh se aud ciocanituri in interiorul motorului. Ah, e ok, asta.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ofiterul cult

Azi-dimineata m-am trezit ca tipa un politist la mine : - Bai ! Tu cate clase ai ?! - Doua clase . - Bai , dar prost mai esti ! N-ai fost in stare sa faci nici macar patru clase ca mine ! Ha ! Ha ! Ha !.

CELE MAI TARI BANCURI OLTENI: Cu paine

Un oltean, dupa vreo 4 ani de lucru in Italia se intoarce in patria-mama. Intr-o seara se duce in vizita la un cumatru in alta zona a tarii. A luat o sticla de Martini si niste banane pentru fiul cumatrului. Stau ei.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vacile

-De ce au vacile oltenilor gatul mai lung? - Ca sa mai pasca si din curtea vecinului! .

CELE MAI TARI BANCURI ALINUTA: Ce a facut la bacalaureat

- Alinuta, ce-ai facut la examenul de azi de la bacalaureat? o intreaba maica-sa pe fiica sa blonda. - L-am picat raspunse ea. - A fost asa de greu? - Normal. Pai de unde era sa stiu eu cine a inventat l.

CELE MAI TARI BANCURI MOLDOVENI: Cum se plange un moldovean cand are accident

Un moldovean isi parcheaza Dacia. Vine un ardelean si i-o loveste. Moldoveanul: Vaaai di mini si di mini!! Se-ai facut cu dasisoara me? Cu iasta imi dusem copiii la scoala si-mi cistigam.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )