Libnet.ro
UNICEF

23:45

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Stalpul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Stalpul

Doi olteni lucrau la reteaua de electrificare si trebuiau sa puna un stalp in pamant. Seful ii vede ca au facut groapa, apoi ca au masurat stalpul si pleaca. Cand se intoarce, vede ca au pus stalpul si unul din. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Oltul

De ce se numesc oltenii Olteni? Pentru ca trece Oltul pe acolo. Dar daca seaca Oltul cum se vor chema? Secaturi! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ciobanul

Un cioban adoarme pe o piatra stand pe fund. In somn se legana inante-inapoi. Un berbec mai tanar il vede si crede ca va fi atacat. Se pregateste,si-l izbeste pe cioban in frunte. bang!! Se trzeste omul mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Oglinda

Doi politisti merg pe un drum ingust la marginea unui sat prapadit. Merg ei ce merg si zaresc o oglinda. Unul din ei o ia in mana, se uita in ea si zice catre celalalt: -Ia uite ba. poza mea! -Fugi ma deici ca nu te.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Caruta

Doi politisti de la Rutiera opresc un mos cu o caruta, hotarati sa rada de el: - Permisul si talonul, va rog! Mosul ridica coada calului: - Va rog, serviti-va din.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Stirile

Doi ardeleni privesc la ProTV. Se transmit stirile de la ora 8,unde o femeie vrea sa se arunce de la ultimul etaj al unei cladiri. - Pariez pe cinci mii de lei ca se arunca, spune primul ardelean. - De acord, spune al do.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Gara

Trenul opreste intr-o gara si un calator ce se credea istet scoate capul pe geam si il intreaba pe oltean: Ce gara-i asta? Caracal, raspunde olteanul. A, locul unde s-a rasturnat caruta.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Bradul

Doua blonde cautau prin padure un brad de Craciun. Dupa o zi intreaga de stat in frig, una dintre ele ii spune celeilalte: Auzi, n-ar fi mai bine sa luam unul asa, fara globuri? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Vecinul

Un moldovean vine la vecinul sau si striga deschide usa vecine catelul cand aude zice pe romana nu mai striga ca prostu ca nui nimeni acasa vecinul fuge putin si se intoarce. bai tu ai vorbit? da ma. da nu sti sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Fotbalul

Prietenii Alinutei: O lasati pe Alinuta la fotbal? Mama: Alinuta nu are maini! Copiii: Va rugam frumossss! Mama: Dar Alinuta nu are nici picioare! Copiii: Da, dar Alinuta ar fi o minge excelenta pentru.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Magazinul

Un moldovean nu se descurca prea bine prin oras si intreaba pe cineva: Nu va suparati , caut magazinul de televizoare! Nu ma supar, zice celalalt, cautati-l! .

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )