Libnet.ro
UNICEF

10:45

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Becul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Becul

Un politist s-a urcat incaltat pe masa sa schimbe un bec. Sotia ii spune: - Trebuia sa pui macar un ziar pe masa - Nu-i nimic, si asa ajung ! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Carosabil

Accident rutier pe o straduta. Un politist cu un carnet in mana incearca sa isi noteze datele situatiei. Una bucata mana. pe carosabil. una bucata picior. pe carosabil. una bucata cap . pe trotir. nu. pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Accidentul

Doi politisti intra cu masina intr-un copac. Primul: Ba, uite in ce fel e masina, e zob! Al doilea: Da ba, dar priveste partea buna. Primul: Care? Al doilea: O sa fim promovati.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Apelul

Azi dimineata unul dintre telefoanele mele a inceput sa sune. Pe ecran apare: unidentified number - buna ziua, suntem de la SRI! - Stiu. Mi-am dat seama imediat. - Cuma sa? - Pai m-ati sunat pe un smartphone defect,.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Carnea

Un oaspete la masa unui oltean. Olteanul: Mai ia o bucata de carne. Multumesc, am mancat deja doua bucati. De fapt, patru, dar tu mananca, cine sta sa le numere .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Fabrica

Un om disperat se adreseaza unui alt om de pe strada : - Nu va suparati ! Spuneti-mi, va rog, unde este fabrica de paine . - Nu ma supar. Este langa fabrica de confectii. - Si va mai rog sa-mi spuneti unde este.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Tarzan

Intr-o zi, plimbandu-se prin jungla, Tarzan gaseste o bata si, ridicand-o de jos, se uita la ea si zise: -Buna bata !. -Buna, Tarzan !.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Parasuta

Un oltean hotaraste ca trebuie neaparat sa se apuce de parasutism. Se duce tipul la un club. astia il baga in primul avion. La momentul potrivit, deschide usa avionului si se arunca. Trage de sfoara. dar nimic! in.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ceasul

Un ardelean vine noaptea la 2 acasa si se pune in pat sa se culce. Vine un oltean si bate la geam zicand: Cat e ceasul? 2si 10. Dupa 10 minute alt oltean: Cat e ceasul? 2si 20. Ardeleanul pune o pancarta pe care scrie: NU.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Farsa

- Mama! Tata! Veniti repede ca frate-meu si-a rupt un picior in garaj! Alearga parintii intr-un suflet in garaj, dar nimic. - Ce spui? Nu e nimic aici! - Pacaleala de 1 Aprilie! Si l-a rupt in.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Alcoolul

Doi vasluieni: - in sfarsit, bine ca am gasit solutia sa ma las de baut alcool! zice unul. - Tot timpul imi venea sa vomit! - Pe bune?! intreba celalalt, stupefiat. Si de-acuma, ce-ai sa faci? - Mi-l.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )