Libnet.ro
UNICEF

05:15

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Operatiunea

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Operatiunea

Seful plutonului de politisti: La dracu, cum a putut sa ne scape infractorul? Nu au fost pazite toate iesirile? Ba da, dar probabil ca a scapat pe usa de. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Spitalul

-Alo, mama, nu te speria, te rog sa nu intri in panica, nu e nimic grav, dar sunt la spital! Manole, esti medic de zece ani, nu mai spune asta de cate ori ma suni.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Elevul etern

La sfarsitul anului scolar Bula ii spune mamei sale: - Mama, esti o femeie norocoasa! Dupa care maica-sa il intreaba: - De ce, fiule? Bula ii raspunde: - Nu trebuie sa-mi mai cumperi.

Cele mai tari bancuri cu si despre betivi. Ce se intampla cand o bere si un coniac se intalnesc intr-un stomac

Va propunem o colectie de zece bancuri despre bativi. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le stiti.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in elicopter

Doi politisti intr-un elicopter. -Bai, Vasile! Cei aia de sus? -Nu stiu, la asta ma gandeam si eu. Dupa un timp: -Vasile, m-am prins ce-i aia: -Ce e? -Instalatia de aer conditionat. -Cum ti-ai dat.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Stefan cel Mare

Stefan cel Mare la razboi: - Pi cai, osteni! - Si io picai, Maria Ta! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Iarna

Intr-o dimineata geroasa de iarna, tatal Alinutei o dadea pe respectiva cu capul de bordura. La un moment dat, o vecina care n-avea ce face: - Aveti grija sa nu ii cada fesul din cap si sa raceasca. - Nu va.

CELE MAI TARI BANCURI cu ARDELENI: Cainele

Un turist aflat in excursie prin Romania ajunge la o stana unde vede un cioban cu cainele langa el. - Auzi bade, e rau cainele? - Apoi ii rau! -Dar musca? - Musca. -Dar vad ca nu zice nimic! La care cainele: -.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Animale de companie

Alinuta intra la pravalia de animale de companie si spune zambind: As dori un iepuras. Oare sa fie acesta maro si catifelat? Sau acesta alb si pufos? Cred ca pentru gusturile pitonului meu, e totuna! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: in priza

Doi olteni intr-o camera de hotel. Unul observa ca celalalt isi baga sireturile de la bocanci in priza si il intreba: - Ce faci ba acolo? La care acesta mirat ii raspunde: - Imi usuc.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La volan

Un politist opreste un conducator auto care avea doar un singur ochi. Politistul: - Domnule, aveti doar un singur ochi. Nu ar trebui sa fiti la volanul unei masini! spuse politistul. - E in ordine,.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )