Libnet.ro
UNICEF

18:45

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La plaja

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La plaja

Pe malul unui lac, un politist ii zice unei tinere: - Domnisoara, aici este interzisa baia! - Dar de ce nu mi-ati spus asta inainte de a ma dezbraca? - Pentru ca dezbracatul nu e. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Punctaj

Care e asemanarea si deosebirea intre Garcea si James Bond? Asemanarea: amandoi au 007 la dosar. Deosebire: la James Bond e indicativ, la Garcea e IQ.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Minciuni

Bula, care e politica cea mai buna pe vremurile astea? Sa-i pacalesti pe toti. Si cea mai proasta? Sa crezi ca i-ai pacalit.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pe autostrada

I: Stiti ce face o blonda cu o coala de hartie pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti? R: Conduce un A4! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Actorul

Doua prietene povestind intre ele: Tu, cum e sotul tau? E un amestec dintre Dr. House, Mr. Bean si Brad Pitt. Vai, tu, ai un barbat doctor, inteligent, simpatic si glumet, frumos si atragator? Ah,.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Usa

Domnule doctor, am avut un cosmar toata noaptea: se facea ca trageam de o usa pe care scria ceva. Si ce scria? impinge! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cadere

In un spital de nebuni: Intra doctorul in camera nebunilor si deseneaza o usa pe perete. Nebunii se uita curiosi la perete dupa care doctorul spune: Baieti, deschiceti usa! Toti nebunii au sarit si au inceput sa traga.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bucatica

Baiatul:Alinuta,iti place fratiorul meu? Alinuta:Da! Baiatul:Atunci mai ia o bucatica.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La scoala

Bula se duce cu doi iepurasi scoala si ii ofera cadou doamnei profesoara care este foarte impresionata: - Vaaai, ce draguti sunt! Dar cum i-ai prins? - Calarindu-se! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Mere

La scoala Bula este scos la tabla pentru a comenta propozitia Ana are mere. Dupa o clipa de gandire, vine raspunsul: Acum, Ana are mere. Dar, peste vreo zece ani cand si-o pune silicoane Ana va avea.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: O secunda

Suna o blonda la CFR: - Imi spuneti va rog cat face trenul din Targu Mures pana in Bucuresti? - O secunda. - Multumesc!!! .

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )