Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Oaia

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Oaia

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Barza

Cand sta barza intr-un picior? Cand si-l ridica pe celalalt! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Nunta

Astazi m-am gandit ca ar fi amuzant sa ma uit la caseta de la nunta de la coada la cap. Mi-a placut la nebunie partea in care mi-am scos verigheta, am iesit din biserica, m-am urcat in masina si-am.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Pescuitul

Trei lipoveni asteapta pe malul Dunarii sa se prinda ceva in undita. Deodata, apare un porc mistret. Ma, daca ar fi Claudia Schiffer!, zice primul. Ar fi bine si daca ar fi nevasta-mea, zice al.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cofetaria

Cica intra un politist intr-o cofetarie ca sa-si cumpere ceva dulce pentru acasa. Se duce la vanzator si zice: - Nu va suparati, bomboane este ? Vanzatorul se uita la el asa mai ciudat si ii zice: - Domnule, bomboane.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Sotia

Gheorghe si Ion stau de vorba: -Ioane, sotia mea nu stie sa gateasca,nu stie sa se imbrace,nu stie nimic. -Lasa Gheorghe, a mea e si mai proasta, i-am cumparat frigider si ea tot de mana spala.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Temele

Invatatoarea: Bulisor, cum ai reusit ca in ultima saptamana sa nu mai ai nicio greseala de ortografie in temele de acasa? Mama e plecata din localitate! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Masina

Un politist isi repara masina in fata blocului de vreo cateva ore. La un moment dat isi face aparitia un pusti : - Aaaaa, nene politist. aaaa, eu tiu ce ale masina ! - Fugi mai de-aicia si te joaca in alta parte.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Trenul

Un ardelean si un oltean in tren. La un moment dat ardeleanul scoate o rosie si infuleca din ea cu pofta. Olteanul: Ce-i aia?. Ce-i aia? Ardeleanul: O rosie, nu vezi? O: Pai, la noi sunt de 5-6 ori mai mari Dupa.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Locul De Munca

Un oltean, in cautarea unei slujbe, se afla fata in fata cu un posibil angajator. Angajatorul il intreaba: - Si cam la ce salariu va ganditi? - Pai, cred ca in jur de 120000 pe an ar fi bine, dar mai puteam nego.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Italianul

Un moldovean la Roma sta seara intr-un bar si bea vin. Langa el sta un localnic care bea tot asa. Intra ei in vorba italianul il intreaba de unde e humulesteanul nostru, mai beau de pretinie inc-o butelca si la un.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )