Libnet.ro
UNICEF

11:15

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Nunta

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Nunta

Astazi m-am gandit ca ar fi amuzant sa ma uit la caseta de la nunta de la coada la cap. Mi-a placut la nebunie partea in care mi-am scos verigheta, am iesit din biserica, m-am urcat in masina si-am. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Pescuitul

Trei lipoveni asteapta pe malul Dunarii sa se prinda ceva in undita. Deodata, apare un porc mistret. Ma, daca ar fi Claudia Schiffer!, zice primul. Ar fi bine si daca ar fi nevasta-mea, zice al.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Gogu

- Alo? - Da! - Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala? - Da, noi suntem! - Cu.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Verde si Rosu

Intr-un azil de nebuni, un agent verifica daca sunt pacienti vindecati. il cheama pe primul pacient: - Spuneti-mi va rog cat face 7x7? n.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Locul De Munca

Un oltean, in cautarea unei slujbe, se afla fata in fata cu un posibil angajator. Angajatorul il intreaba: - Si cam la ce salariu va ganditi? - Pai, cred ca in jur de 120000 pe an ar fi bine, dar mai puteam nego.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Italianul

Un moldovean la Roma sta seara intr-un bar si bea vin. Langa el sta un localnic care bea tot asa. Intra ei in vorba italianul il intreaba de unde e humulesteanul nostru, mai beau de pretinie inc-o butelca si la un.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lemnele

Doi ardeleni taiau lemne, iarna intr-un frig naprasnic: D-apoi, vere, cum de nu ai luat sapca aia cu urechi? De cand am avut accidentul, nu o mai port! Ce accident? Mi s-a oferit o.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Vecina

Doua vecine din Vaslui: Vecino, zi-i sotului tau sa vina pe la mine sa bem o bere. Nu ne-am mai vazut de doi ani! Dar de unde stii ca a venit in tara? Ai ambii ochi.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Creierul

Un oltean se duce la doctor, pentru un consult. Olteanul: - Domnule doctor, ma doare capul, de nu mai pot! Doctorul: - Dumneata suferi de o boala rara! Esti prea destept si, din cauza asta, ai scoarta creierului prea.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Frigul

In tren, pasagerii catre ardelean: - Trage geamul tataie, ca e tare rece afara. Ardeleanul trage geamul si spune: - Na, acu-i mai cald afara?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Lupta

Stefan cel Mare tine cuvantare razesilor inainte de o lupta cu turcii: - Razesi, maine, la orele 8. 00 AM, avem lupta cu turcii, asa ca sa veniti toti cu sabii, furci, coase si ce mai aveti pe-acasa ca .

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )