Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Locul De Munca

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Locul De Munca

Un oltean, in cautarea unei slujbe, se afla fata in fata cu un posibil angajator. Angajatorul il intreaba: - Si cam la ce salariu va ganditi? - Pai, cred ca in jur de 120000 pe an ar fi bine, dar mai puteam nego. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La Aprozar

Un oltean se duce la aprozar. - Vreau si eu niste cartofi. Vanzatorul il intreaba: - De cat? - Da, decat cartofi.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Creierul

Un oltean se duce la doctor, pentru un consult. Olteanul: - Domnule doctor, ma doare capul, de nu mai pot! Doctorul: - Dumneata suferi de o boala rara! Esti prea destept si, din cauza asta, ai scoarta creierului prea.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Scleroza

Ion si Maria se intalnesc pe strada, la trei zile dupa ce facusera dragoste. - Sarut mana, Marie. Da ce-i cu tine, esti suparata? - Ioane, vin de la doctor, am o boala Ceva cu s - Aoleu, ce boala? -.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Italianul

Un moldovean la Roma sta seara intr-un bar si bea vin. Langa el sta un localnic care bea tot asa. Intra ei in vorba italianul il intreaba de unde e humulesteanul nostru, mai beau de pretinie inc-o butelca si la un.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lemnele

Doi ardeleni taiau lemne, iarna intr-un frig naprasnic: D-apoi, vere, cum de nu ai luat sapca aia cu urechi? De cand am avut accidentul, nu o mai port! Ce accident? Mi s-a oferit o.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Vecina

Doua vecine din Vaslui: Vecino, zi-i sotului tau sa vina pe la mine sa bem o bere. Nu ne-am mai vazut de doi ani! Dar de unde stii ca a venit in tara? Ai ambii ochi.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Frigul

In tren, pasagerii catre ardelean: - Trage geamul tataie, ca e tare rece afara. Ardeleanul trage geamul si spune: - Na, acu-i mai cald afara?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Lupta

Stefan cel Mare tine cuvantare razesilor inainte de o lupta cu turcii: - Razesi, maine, la orele 8. 00 AM, avem lupta cu turcii, asa ca sa veniti toti cu sabii, furci, coase si ce mai aveti pe-acasa ca .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Copilul

Ardeleanul coboara pe Feleac spre Cluj cu caruta cu nevasta si copilul. Ajungand in dreptul Teatrului, copilul intreaba: - Tata, da casa aiasta mare cu doi catei pe ea ce-a fi? - Nu stiu, dragu tatii. Apoi,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Machiajul

Alinuta la cinci ani o observa pe sora mamei sale in timp ce se machia. Impinsa de curiozitate, o intreaba: - Matusica, de ce te machiezi? - Ca sa fiu frumoasa, raspunse matusa. dureaza mult pana isi face.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3262 seconds )