Libnet.ro
UNICEF

23:30

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Oscar

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Oscar

- Visul meu este sa obtin un Oscar. - Pai ce, ai facut vreun film? - Unul? Doua am facut, unul Kodak si unul dentar. - Si se joaca? - Oooo se joaca, se joaca aia mica a mea cu ele prin casa. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Aparatul auditiv

Tocmai mi-am cumparat un nou aparat auditiv. Am dat pe el zece mii de euro, dar e ultima generatie, cel mai tare! Si ce model e? Albastru! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Casatoria

Casatoria e o jungla unde viteazul leu e invins de frumoasa caprioara.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Meseria visurilor

- Spune-mi, care este meseria visurilor tale? - Eu, in visurile mele, nu lucrez.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Boii

Doi politisti sunt la un examen de limba romana si trebuie sa faca o propozitie. Primul politist spune: - Pe camp sunt 2 boi. Al doilea spune: - Nu. Nu e bine pentru ca lumea o sa creada ca noi.

CELE MAI TARI BANCURI cu BULA: in RAI

Moare Bula si ajunge in RAI. Cum intra acolo ramane uimit,toate femeile care se gaseau acolo mergeau cativa pasi si faceau 1-2-3 tumbe inapoi. Sf. Petru il vede si merge spre el. Bula il intreaba: -De ce fac femeile .

CELE MAI TARI BANCURI cu ALINUTA: 14 ani

Alinuta a implinit 14 ani. Mama ei ii spune ca acum are 14 ani,sa vorbesca despre sex. Alinuta ii raspunde : Bine, mama. Ce vrei sa stii? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pestisorul de aur si taranul

Un taran, mergand pe ogor, vede pe jos un pestisor de aur. Cum se zbatea pestisorul pe uscat, minune mare, incepe sa vorbeasca: - Tarane, fie-ti mila de mine, arunca-ma te rog in balta aia, ca eu sunt regele.

CELE MAI TARI BANCURI cu OLTENI: Parasuta

Intr-o buna zi, hotaraste olteanul nostru sa mearga la parasutism. Sare din avion impreuna cu ceilalti olteni, dar. normal! Nu i se deschide parasuta! Toti ceilalti aveau parasute deschise, el saracu. Dintr-o data.

Simona Halep, lectie de stil si eleganta atunci cand nu este pe terenul de tenis. Cele mai tari tinute din 2019 FOTO

Simona Halep a impresionat iubitorii sportului alb prin stilul de joc si spiritul de lupta, dar cand a avut ocazia a oferit si lectii de stil si eleganta. S-a intamplat la evenimentele publice la care a participat, cand a ales sa poarte tinute care au intors toate privirile. Simona Halep distrugatoare pe terenul de .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Conjugarea verbelor

Profesoara: Bula, conjuga verbul a merge! Eu merg tu mergi el merge Mai repede! Eu fug tu fugi el fuge .

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )