Libnet.ro
UNICEF

20:45

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Palme

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Palme

Un om mergea linistit prin desert cand, deodata, ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin. Mai merge si iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La spital

-Alo, mama, nu te speria, te rog sa nu intri in panica, nu e nimic grav, dar sunt la spital! - Manole, esti medic de zece ani, nu mai spune asta de cate ori ma suni.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Usa e de vina

Domnule doctor, am avut un cosmar toata noaptea: se facea ca trageam de o usa pe care scria ceva. Si ce scria? impinge! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Bula, vinul si vecinul

Era Bula la el in curte si crapa vinul cu fierastraul. Vine un vecin, se uita peste gard si il intreaba: Ce faci Bula? Ba da! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Rechinii

Se intalnesc doi rechini: Ieri am inghitit un oltean. Trei zile am mai putit a praz! La care celalalt: Eu am inghitit acum cateva zile o blonda. Avea capul asa de gol ca trei zile nu m-am mai putut.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Copil cuminte

Alinuta, fii cuminte si intoarce-te in casa! Nu. Alinuta, hai, te roaga mama urca cele 2 etaje si vino in casa! Nu, mama, ca iar o sa ma arunci pe geam .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La muzeu

O blonda se plimba printr-un muzeu de arta. Dupa ce priveste mai multe tablouri, se opreste in fata unei rame si ii zice unui angajat: - Vai, domnule, de ce e tabloul acesta asa de urat? - Doamna, dar nu e.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Magnatul cu Mercedes

Un magnat rus, cu un Mercedes ultimul racnet, este oprit in trafic de un politist. in spatele lui mai opresc o ambulanta si o masina de pompieri. Politistul intreaba: Astea pentru ce sunt? Va.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doi boi

Doi politisti sunt la un examen de limba romana si trebuie sa faca o propozitie. Primul politist spune: - Pe camp sunt 2 boi. Al doilea spune: - Nu. Nu e bine pentru ca lumea o sa creada ca noi suntem.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pacaleala

Alinuta: Mama! Tata! Veniti repede ca s-a spanzurat frati-miu in garaj! Vin parintii alarmati dar nu vad nimic Ce vrei tu proasto, nu e nimic aici! Alinuta: Pacaleala de 1 Aprilie, s-a spanzurat in.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Luat la rost

Un moldovean isi parcheaza Dacia. Vine un ardelean si i-o loveste. Moldoveanul: Vaaai di mini si di mini!! Se-ai facut cu dasisoara me? Cu iasta imi dusem copiii la scoala si-mi cistigam.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )