Libnet.ro
UNICEF

23:00

CELE MAI TARI BANCURI CU SPORTIVI: Mesaj pentru cei care iubesc parasutismul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU SPORTIVI: Mesaj pentru cei care iubesc parasutismul

Pentru cei care iubesc parasutismul. Daca vreodata o sa sari cu parasuta si nu ti se deschide . relaxeaza-te si admira peisajul. Alta ocazie nu mai prinzi. *** - Tata, ce se intampla cu un. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MARINARI: De ce comandantul unui vas e ultimul care paraseste nava

In timp ce vaporul se scufunda, unul dintre pasageri isi facea loc, disperat, catre barca de salvare. Capitanul ii striga: - Domnule, ce faceti?! Inca mai sunt femei la bord! - Ei, asta-i! Nu-i momentul acum, .

CELE MAI TARI BANCURI CU BETIVI: Ce a patit un betiv de Craciun

De cite ori am insomnie, beau o sticla de whisky. Si te ajuta la ceva? Adormi? Nu, dar nu ma mai deranjeaza ca stau treaz. *** - Suntem pe locul 5 in lume la consumul de alcool. Uite de asta.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Badea Gheorghe se plimba pe strada cu cei doi copii ai lui. Un cunoscut care il vede, ii spune ceva care il pune pe ganduri

Ion si Ghio, ardeleni, la bar. Dintr-o data Ion ii trage lui Ghio o palma. Acesta zice: - Ioane, ma tu ai glumit sau ai dat in serios? - Am dat serios. - Bine ma, ca mie nu imi plac astfel de.

Cele mai tari reality show-uri ale tuturor timpurilor

Programe de televiziune in care oameniiobisnuiti sau vedete sunt filmati continuu, un format tv conceput pentru a fi mai degraba distractiv decat informativ. Iata cateva dintre cele mai tari reality show-uri ale tuturor timpurilor.

Povestea romancei care a calatorit in China, in plina pandemie: Am vazut cele mai dure reguli

Bernadette Szocs, una dintre cele mai bune jucatoare de tenis de masa din Romania, a zburat 25 de ore si a schimbat mai multe avioane pentru a ajunge in Tara Marelui Zid. Apoi, a fost testata pentru coronavirus de 17 ori in 17 zile!.

Cele mai bune bauturi pentru iarna. Sunt un deliciu daca le prepari asa

Daca in dreptul mancarurilor nu sunt semne de intrebare, cateva idei intoarse pe toate partile apar atunci cand vine vorba despre ce sa servesti langa acestea. Care sunt cele mai bune bauturi pentru iarna? Ce poti sa pui pe masa de Craciun? Idei de bauturi pentru iarna. Perfecte pentru masa de Craciun Sarbatorile se apropie .

Cum sa-ti impodobesti bradul in 2020. Cele mai originale idei pentru acest an

Cu fiecare brad care trece pragul unei case, padurile isi mai pierd din radacini. Unii romani, insa, nu se pot dezvata de o traditie veche de cand lumea. Exista solutie si pentru ei: bradul ecologic, cel cumparat la ghivechi. Asadar, cu padurile intregi, se trece la impodobit, iar aici intervine imaginatia. Daca in acest an .

Unde sa te cazezi pe Transfagarasan, in Arges sau Sibiu. Cele mai bune pensiuni, cabane si hoteluri

Transfagarasan este unul dintre cele mai renumite drumuri atat din Romania cat si din lume. Este numit de fostii prezentatori Top Gear Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond) cel mai drum bun din lume. Peisajele sunt spectaculoase si placerea de a conduce pe acest traseu nu se compara cu nimic. Drumul incepe din comuna .

Cele mai frumoase vitrine de Craciun ale marilor magazine de brand

La fel ca in fiecare an, unele dintre cele mai exclusiviste magaizine de brand din lume s-au transformat in locatii de poveste gratie modului spectaculos in care si-au impodobit vitrinele de Craciun.

Cele mai frumoase inele de logodna cu smaralde

Anul 2021 vine in vietile noastre ca un nou inceput. Logodna este si ea, la randul ei, un inceput frumos al unei vieti in doi. Inelul de logodna va vi purtat o viata, astfel ca el trebuie sa fie unul cu totul special. Iata aici cele mai frumoase inele de logodna cu smaralde.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )