Libnet.ro
UNICEF

21:45

CELE MAI TARI BANCURI CU BETIVI: Ce a patit un betiv de Craciun

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BETIVI: Ce a patit un betiv de Craciun

De cite ori am insomnie, beau o sticla de whisky. Si te ajuta la ceva? Adormi? Nu, dar nu ma mai deranjeaza ca stau treaz. *** - Suntem pe locul 5 in lume la consumul de alcool. Uite de asta. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ei, cum a fost examenul de sofat? Raspunsul te va lasa masca

Un caracalean da telefon la Radio Erevan si intreaba: - O femeie imi face avansuri. Ce sa fac?? - Feriti-va! Dupa fiecare avans intotdeauna urmeaza lichidarea! *** Un om din Caracal statea linistit.

CELE MAI TARI BANCURI DIN ARMATA: Ce vrea sa le faca un plutonier soldatilor

Sergentul il intreaba pe recrut: Ce simti cand vezi fluturand steagul tarii tale? Curent, dom sergent! *** Todor, intr-un turn de paza al Cetatii Huniazilor. La un moment dat, vede miscare pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITICIENI: Stiti cat primiti daca depuneti marturie falsa?

- Stiti cat primiti daca depuneti marturie falsa? - Da, domnul ministru a spus ca imi da 150 de milioane. *** Cativa politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum.

Cele mai tari video-uri de pe TikTok in 2020

2020 a fost un an dificil si pentru TikTok. in septembrie, Donald Trump a interzis reteaua de socializare in Statele Unite. Asta nu i-a afectat insa popularitatea la nivel global. Iata aici cele mai tari video-uri de pe TikTok in 2020.

Mesaje de Craciun 2020. Cele mai calde mesaje, urari, felicitari de Craciun pentru cei dragi

Mesaje de Craciun 2020. E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

Cele mai bune bauturi pentru iarna. Sunt un deliciu daca le prepari asa

Daca in dreptul mancarurilor nu sunt semne de intrebare, cateva idei intoarse pe toate partile apar atunci cand vine vorba despre ce sa servesti langa acestea. Care sunt cele mai bune bauturi pentru iarna? Ce poti sa pui pe masa de Craciun? Idei de bauturi pentru iarna. Perfecte pentru masa de Craciun Sarbatorile se apropie .

Cele mai toxice 10 alimente din lume. Toti romanii trebuie sa se fereasca de numarul 5

Unele alimente sunt un pericol pentru sanatate, iar efectele lor secundare sunt foarte grave. Chiar si asa, ele sunt gatite si comandate in restaurante. Cele mai toxice 10 alimente din lume Business Insider a compilat 21 de alimente dintre cele mai periculoase pentru sanatate, iar zece dintre ele le-am notat si noi. Iata care sunt: .

Cele mai bune filme romanesti de pe Netflix. Top 10 pelicule pe care trebuie sa le vezi VIDEO

E o perioada relaxata in care multi profita de lucrurile care-i relaxeaza cei mai multi muzica, pictura, teatrul, cititul sau filmele. Care sunt cele mai bune filme romanesti de pe Netflix? Ai mai jos 10 pelicule care te vor face sa te intrebi de ce nu le-ai incercat pana acum. Top 10 filme romanesti .

Finala iUmor se cunosc toti participantii. Iata cine are cele mai mari sanse sa castige marele premiu

Finala iUmor, sezonul noua, de pe Antena1, se apropie. in finala au ajuns 13 concurenti, votati de juratii care au decis, dupa lungi auditii si dupa semifinale, cine va merge mai departe. Iata cine sunt concurentii din finala iUmor, potrivit site-ului a1. ro. Finala iUmor care dintre cei 13 participanti are cele mai mai sanse .

Care sunt cele mai cautate meserii din Romania

In ultima perioada, cele mai cautate meserii din Romania sunt legate de domeniile IT, financiar si medical. Si serviciile de curierat s-au regasit pe lista preferintelor romanilor Cele mai cautate.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )