Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cele mai tari compensatii salariale ale unor manageri nemti. 11 milioane euro pentru 0 secunde lucrate in firma

Hotnews Hotnews,
 Cele mai tari compensatii salariale ale unor manageri nemti. 11 milioane euro pentru 0 secunde lucrate in firma

Pentru cine lucreaza normal, ca angajat la patron sau la stat, cifrele de mai jos sunt de basm. Sau de cosmar. Ele reflecta compensatiile salariale primite de managerii germani ai unor concerne pentru ce n-au facut, sau pentru ce au facut in asa fel ca firma sa vrea sa scape mai repede de ei. S-ar putea zice ca asa scrie in contract. S-ar mai putea zice insa si ca aceste manevre sunt in parte dubioase, cum a fost compensatia platita de firma Schaeffler unui manager care n-a lucrat in firma o zi. continuă pe Hotnews

Romania este una dintre statele cu cele mai scazute rate anuale ale inflatiei din U.E., in iunie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a scazut de la 0,3 la suta in mai la 0,2 la suta in iunie, iar la nivelul Uniunii Europene, a scazut la 0,1 la suta in iunie, fata de 0,3 la suta in mai, informeaza.

Cipru, Grecia, Romania si Slovenia,statele cu cele mai scazute rate anuale ale inflatiei din UE

Rata anuala a inflatiei in zona euro a scazut la 0,2% in iunie, de la 0,3% luna precedenta, iar in Uniunea Europeana a scazut la 0,1%, de la 0,3% in mai, arata datele publicate joi de Oficiul European de.

Cartierele bucurestene cu cele mai mari preturi de tranzactionare ale locuintelor

Cele mai mari preturi de tranzationare pe mp de la inceputul anului au depasit 1. 300 euro pe mp, potrivit unei cercetari realizate de ASE Bucuresti prin Departamentul de Analiza si Evaluare Economico-Financiara AEEF) si Flexmls Romania.

Cele mai ieftine 11 insule din Grecia scoase la vanzare

Zeci de insule private din Grecia au fost scoase la vanzare. Potrivit unui agent imobiliar, vanzararea unor asemenea insule va lua avant in urmatorii ani. Preturile sunt variate, insa unele dintre cele mai ieftine insule pot fi achizitionate cu un pret cu care s-ar putea cumpara un apartament in Londra.

Cele mai bune telefoane pentru jocuri anunta moartea consolelor portabile

Cele mai bune telefoane pentru jocuri vor putea rula cele mai noi titluri de pe Play Store si App Store, fara a fi nevoie de sacrificii cand vine vorba de calitatea imaginii Indiferent de sistemul de operare, una dintre activitatile preferate ale posesorilor de dispozitive mobile este gaming-ul. in prezent, cele mai multe jocuri ruleaza [] Cele mai bune telefoane pentru jocuri anunta moartea consolelor portabile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai ciudateobiceiuri ale vedetelor

Printre obiceiurile ciudate alevedetelor, precum Sandra Bullock, Cameron Diaz si Jennifer Aniston, se numara folosirea cremelorpentru hemoroizi in tratamentele faciale, deschiderea usilor doar cu ajutorul coatelor si pasirea in avion numai cu piciorul drept. Adevarul va prezinta cele mai ciudate obiceiuri ale celebritatilor.

Cele mai periculoase tipuri de tigari

Cele mai periculoase tipuri de tigari. Tigarile mentolate pun, cu adevarat, un risc mai mare asupra sanatatii decat cele normale, arata un raport al Autoritatii Americane pentru Controlul Alimentelor si Medicamentelor FDA.

Cele mai bune telefoane anti-soc: smartphone-urile care vor rezista oricarui impact

Cele mai bune telefoane anti-soc au capacitatea de a rezista unui impact serios, iar cele de mai jos sunt printre cele mai bune de la noi din tara. Multe dintre telefoanele de top din prezent nu pot face fata unui impact serios cu asfaltul. Desi performantele acestora au crescut enorm in ultimii ani, rezistenta acestora [] Cele mai bune telefoane anti-soc: smartphone-urile care vor rezista oricarui impact Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bine imbracate vedete la Comic-Con 2015!

De la Jennifer Lawrence, Emma Roberts ori Lea Michelle si pana la Amy Adams, Jessica Chastain sau Margot Robbie, iata vedetele care au bifat cele mai reusite aparirtii in cadrul editiei de anul acesta a conventiei Comic-Con! .

Romania si Bulgaria, tarile UE cu cele mai mici salarii

Un studiu publicat joi de Oficiul federal de statistica din Elvetia arata ca salariile cele mai mari din Europa sunt in Elvetia, in timp ce in Romania si Bulgaria sunt cele mai mici, scrie ziare. com. Elvetia,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )