Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cele mai bune telefoane anti-soc: smartphone-urile care vor rezista oricarui impact

Playtech Playtech,
Cele mai bune telefoane anti-soc: smartphone-urile care vor rezista oricarui impact

Cele mai bune telefoane anti-soc au capacitatea de a rezista unui impact serios, iar cele de mai jos sunt printre cele mai bune de la noi din tara. Multe dintre telefoanele de top din prezent nu pot face fata unui impact serios cu asfaltul. Desi performantele acestora au crescut enorm in ultimii ani, rezistenta acestora [] Cele mai bune telefoane anti-soc: smartphone-urile care vor rezista oricarui impact Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cele mai bune jocuri online: de la fantasticul WoW la politica din eRepublik

Cele mai bune jocuri online atrag in fiecare luna zeci de milioane de utilizatori, majoritatea reusind sa genereze venituri uriase. Jocurile de ultima generatie sunt prea scumpe pentru majoritatea jucatorilor. Un calculator, de exemplu, trebuie imbunatatit sau schimbat complet odata la cativa ani pentru a putea rula cele mai noi titluri. Avand in vedere costurile [] Cele mai bune jocuri online: de la fantasticul WoW la politica din eRepublik Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune locuri de camping in Republica Moldova

Cele mai bune locuri de camping in Republica Moldova pot fi considerate in orice colt al tarii. Daca ai cu tine prietenii adevarati, o gustare, un pahar de vin sau o carte.

Cele mai bune filme cu Omar Sharif

Legendarul actor egiptean Omar Sharif a murit vineri, 10 iulie, la varsta de 83 de ani, in urma unui infarct. Inegalabilul artist a lasat in urma sa o impresionanta colectie de capodopere cinematografice printre care se regasesc titluri precum Lawrence al Arabiei, Doctor Jivago sau Noaptea generalilor. Adevarul va prezinta astazi cele mai bune filme cu Omar Sharif.

Cele mai bune universitati tehnice din Romania

Cele mai bune universitati tehice din Romania sunt Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Timisoara si Universitatea Tehnica din Cluj. Ce presupune admiterea la facultatile universitatilor tehnice?.

Cele mai bune sfaturi care iti tin telefonul departe de hackeri

Hackeri si virusi care sa iti exploateze dispozitivele pe care iti tii datele sunt peste tot. Sunt insa cateva masuri de precautie care te ajuta sa fii in siguranta in timpul vacantei si nu numai. in timpul vacantei trebuie sa ai si mai multa grija cum folosesti telefonul. Problemele pot sa apara inca de cand [] Cele mai bune sfaturi care iti tin telefonul departe de hackeri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

De ce erau drumurile romane cele mai bune din lume. Unele sunt folosite dupa 2.000 de ani, in timp ce in Romania o autostrada e garantata patru ani

Statul roman cere, in 2015, o garantie de 4 ani pentru tronsoanele de autostrazi scoase la licitatie. Chiar si inainte de acest termen, soferii ajung sa-si strice masinile in gropile din asfaltul turnat de curand. Pe de alta parte,exista drumuri construite de romani acum circa 2. 000 de ani care se mai pastreaza si astazi in stare buna. Adevarul a intrebat istoricii care erau secretele drumarilor romani.

Cele mai bune romane fantasy pentru vacanta de vara

Avem nevoie de poveste, este concluzia specialistilor atunci cand vine vorba despre preferinta ridicata pentru literatura fantasy in aceasta perioada in care, in ciuda faptului ca nivelul cererii de carte in general scade, de fapt, romanele fantasy reusesc sa impuna vedete si sa jongleze cu sume mari de bani pe piata de carte internationala.

Cadouri pentru vara: cele mai tari gadgeturi pe care sa le oferi

Cadouri pentru vara sunt cautate de catre toti oamenii in prezent, iar in articolul acesta am inclus doar 10 dintre cele mai interesante. Daca aveti planuri mari pentru vara aceasta, nu ar trebui sa lasati nimic la voia intamplarii. intr-un articol recent, am mentionatcateva dintre cele mai bune aplicatii pentru cei care vor sa calatoreasca, [] Cadouri pentru vara: cele mai tari gadgeturi pe care sa le oferi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Topul celor mai clonate telefoane: iPhone lipseste din lista

Piata clonelor de telefoane nu pare sa se pondereze prea curand, iar un nou clasament ne arata smartphone-urile care au generat cele mai multe copii. Daca ati fost vreodata tentati sa va achizitionati un smartphone la mana a doua este foarte probabil sa va fi lovit la un moment dat de o clona de iPhone, [] Topul celor mai clonate telefoane: iPhone lipseste din lista Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care sunt cele mai clonate smartphone-uri? Apple nici nu intra in top

Piata clonelor de telefoane nu pare sa se pondereze prea curand, iar un nou clasament ne arata smartphone-urile care au generat cele mai multe copii. Daca ati fost vreodata tentati sa va achizitionati un smartphone la mana a doua este foarte probabil sa va fi lovit la un moment dat de o clona de iPhone, [] Care sunt cele mai clonate smartphone-uri? Apple nici nu intra in top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )