Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai tari glume despre operatia la picior a lui Ponta: Fiind mitoman, a spus ca are probleme la celalalt picior

Adevărul Adevărul,
Cele mai tari glume despre operatia la picior a lui Ponta: Fiind mitoman, a spus ca are probleme la celalalt picior

Pe Internet circula in ultima perioada tot felul de glume despre operatia de picior a lui Victor Ponta. Adevarul a strans cele mai bune comentarii despre premierul Romaniei. continuă pe Adevărul

Victor Ponta marcheaza de la Istanbul prima zi a Ramadanului:Doresc sa transmit cele mai bune ganduri si urari tuturor cetatenilor romani de confesiune musulmana

Pentru a marca prima zi a lunii Ramadanului, doresc sa transmit cele mai bune ganduri si urari tuturor cetatenilor romani de confesiune musulmana, a scris pe pagina sa de Facebook Victor Ponta, care se reface dupa operatia suferita la genunchi.

Cele mai bune aplicatii de pescuit

Am adunat pentru voi o lista cu cele mai bune aplicatii de pescuit. Cu ajutorul telefoanelor inteligente, acum puteti invata cum sa faceti noduri, puteti afla informatii despre anumite specii de pesti sau puteti tine evidenta cu precizie a capturilor facute de-a lungul timpului pentru a distruge mitul ca pescarii exagereaza. Smartphone-urile ne acapareaza viata [] Cele mai bune aplicatii de pescuit Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari greseli din cele mai mari filme hollywoodiene: erori care au ramas in istoria cinematografiei

Unele dintre cele mai apreciate filme din istoria cinematografica, care au avut bugete de productie uriase si un succes comercial pe masura, au si o multime de greseli si inexactitati.

Cele mai frumoase locuri din judetul Constanta. Unde trebuie neaparat sa ajungi ca sa ai o calatorie de neuitat

Constanta, cel mai sud-estic judet al Romaniei, are cele mai frumoase locuri presarate de la nord la sud, de la est la vest, astfel ca pentru a-i cunoaste atractiile trebuie sa strabati asezarile cu garduri joase de piatra si drumurile prafuite. adevarul. ro propune cateva dintre cele mai frumoase locuri din judetul Constanta, pe care nu trebuie sa le ratati la urmatoarea vizita.

Cele mai bune aplicatii iPhone de editat poze

Chiar daca iPhone 6 a fost surclasat de concurentii LG G4 si Samsung Galaxy S6 in ceea ce priveste camera foto, aceasta se descurca, in continuare, mai mult decat onorabil. Dar pentru ca degeaba faci fotografii bune daca nu le prelucrezi pe masura, nu ar fi rau sa ai in vedere cele mai bune aplicatii [] Cele mai bune aplicatii iPhone de editat poze Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fermierii, cu cele mai mari subventiii de la stat. Cele mai multe solicitari au fost depuse de cei din Cahul

In timp ce cele mai multe solicitari au fost depuse de fermierii din Cahul, Orhei sau Edinet, cele mai mari sume din fondul de subventionare au ajuns la cei din Criuleni, Soroca sau Hancesti, potrivit infograficului realizat de Expert-Grup si publicat pe budgetstories. md.

Cele mai bune poze surprinse cu iPhone iti arata ca fotografia e mai mult decat selfie

Daca cea mai buna camera e cea pe care o ai cu tine, atunci acesti fotografi au folosit-o la maximum. Competitia care premiaza cele mai bune fotografii facute cu un iPhone si-a desemnat castigatorii, iar imaginile sunt, se poate spune, captivante si memorabile. Printre atatea echipamente scumpe, de la DSLR-uri si mirrorless-uri la clasicele Leica, [] Cele mai bune poze surprinse cu iPhone iti arata ca fotografia e mai mult decat selfie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Top 3 cele mai sexy zodii

Foarte multi oameni sunt pasionati de horoscop si citesc zilnic ceea ce le rezerva astrele. Chiar daca nu multi recunosc, oamenii se distreaza citind horoscoapele. Daca esti curios sa afli care sunt cele mai se.

Cele mai bune bancuri cu Chuck Norris: De ce sunt hoti in Romania? Pentru ca Chuck Norris este in concediu

Cele mai bune bancuri cu Chuck Norris. Erou al filmelor de actiune din anii 1980, Chuck Norris, in varsta de 75 de ani, a intrat rapid in cultura romaneasca, fiind recunoscut pentru calitatea superioara a tehnicilor de lupta pe care le detine, ceea ce a dus la aparitia a numeroase bancuri care fac referire la acest aspect.

Cele mai frumoase poduri din Romania. Adevarate minuni ale tehnicii si arhitecturii puse in opera de inginerii romani

Cele mai frumoase poduri din Romania sunt in cea mai mare parte opera unor ingineri romani, care au reusit, prin metode inovative, sa realizeze adevarate capodopere ale tehnicii. De exemplu, complexul de poduri de la Cernavoda era, la vremea respectiva, cel mai lung din Europa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )