Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Cele mai comentate imagini de la summit-ul G20, din momentul ntlnirii Putin-MBS. Si tu ai fi fericit daca tocmai ai fi scapat de o crima

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cele mai comentate imagini de la summit-ul G20, din momentul ntlnirii Putin-MBS. Si tu ai fi fericit daca tocmai ai fi scapat de o crima

O imagine face mai mult decat o mie de cuvinte. Au demonstrat-o din nou jurnalistii care i-au surprins, la summit-ul G20 de la Buenos Aires, pe printul saudit Mohammed bin Salman si presedintele Rusiei, Vladimir Putin, batand palma. continuă pe Hotnews

n ultima clipa, Donald Trump se razgndeste si anuleaza ntlnirea cu Vladimir Putin la summitul G20 din Argentina

Presedintele american Donald Trump a anulat in cele din urma intalnirea cu omologul sau rus Vladimir Putin in marja summitului G20, care se deschide vineri la Buenos Aires, la circa o ora dupa ce afirmase ca intalnirea vine intr-un moment foarte oportun, pe fondul escaladarii din Ucraina, scrie AFP.

FOTO Cele mai nesimtite parcari vazute pe strazile din Romania

Romanii lasa masina unde le vine la indemana, dar sunt taxati pe grupurile de Facebook care posteaza fotografii cu cele mai nesimtite parcari.

Cele mai bizare petreceri ale romanilor din Evul Mediu. Ziua in care se batea recordul la bautura si se priveghea vesel

Romanii din secolele trecute aveau o suita de sarbatori care impresionau prin obiceiurile de petrecere neobisnuite.

REUTERS: Subiectele si intalnirile de urmarit la summitul G20 de la Buenos Aires

Liderii G20 se vor reuni vineri si sambata in capitala Argentinei, Buenos Aires, pentru un summit al statelor cu cele mai mari economii din lume, responsabile de 85% din productia globala si in care traiesc doua treimi din populatia lumii, noteaza marti Reuters.

Donald Trump ar putea anula ntlnirea programata cu Vladimir Putin la summitul G20

Presedintele Donald Trump a declarat marti ca ar putea anula intrevederea pe care ar fi trebuit sa o aiba cu omologul sau rus Vladimir Putin la summitul liderilor din G20, pe fondul escaladarii tensiunilor intre Rusia si Ucraina, relateaza site-ul agentiei Reuters.

Cele mai ciudate sapte tabuuri romanesti despre mamaliga. De ce se tem oamenii de la tara s-o manance direct din ceaun

Studiile folcloristilor arata ca, surprinzator, alimentul de baza al taranimii romane a generat si cele mai multe superstitii legate de bucatarie si mancare. Mamaliga poate ajunge sa fie chiar si leac pentru dragostea cu nabadai.

Cele mai norocoase 7 zile din 2019 pentru casatorie. Vezi cum se aliniaza planetele

Oamenii au studiat dintotdeauna influenta pe care o au planetele asupra vietii de pe Pamant. Data nuntii este una dintre cele mai importante din viata unui om, asa ca astrologii au realizat tot felul de calcule pentru a .

Joburile cele mai cautate in 2018: Ce s-a schimbat in preferintele angajatorilor

Pornind de la faptul ca eJobs. ro este cel mai mare site din Romania pentru locuri de munca, cel mai recent studiu publicat de compania din spate iti arata situatia joburilor de la noi din 2018. Trecand peste problemele majore derivate din lipsa fortei de munca din tara noastra, cei de la eJobs ne ajuta sa [] .

Informatiile stocate in telefon, cele mai usor de pierdut

Telefonul este unul dintre cele mai folosite dispozitive pe care se pot stoca informatii, dar si printre cele mai usor de pierdut. Sapte romani din zece 65,92%) si-au pierdut cel putin o data contactele, informatiile esentiale sau pozele din telefon, arata datele colectate in urma unui chestionar realizat in mediul online de Huawei Romania.

Topul celor mai frumoase targuri de Craciun din Romania. Ce surprize au pregatit organizatorii

Chiar daca inca nu se simte mirosul de vin fiert, cozonac si brad, marile orase din tara au inceput pregatirile pentru sarbatorile de iarna. Nu doar ca au ornat strazile cu decoratiuni si luminite, dar unele au deschis deja targurile de Craciun.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )