Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cele mai tari reclame eCommerce de Craciun: Zalando, Amazon sau eBAY

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai tari reclame eCommerce de Craciun: Zalando, Amazon sau eBAY

Magazinele traditionale, dar si cele omnichannel si exclusiv online isi concentreaza eforturile de marketing in perioada sarbatorilor de Craciun, cand, in mod traditional, vanzarile cresc exponential, deseori acoperind aproape un sfert din totalul. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai tari cautari pe eMAG: aparatul care strange salamul si urzeala manelelor

EMAG a venit cu al doilea cel mai asteptat top al anului: cele mai tari cautari. Daca cele de la Google au fost si n-au fost amuzante, acum e cu totul altceva. in 2019, utilizatorii au cautat.

Utile: Cele mai frumoase traditii romanesti de Craciun, in fiecare zona a tarii; Ingredientele pe care nu trebuie sa le pui in blender

NASA a descoperit cele mai ciudate planete: au densitatea vatei de zahar. Cum se folosesc infractorii cibernetici de premiera ultimului film din seria Star Wars. Cercetatorii Kaspersky au gasit peste 30 de site-uri frauduloase si profiluri de social media deghizate in conturi oficiale ale filmului Star Wars.

SARBATORI FERICITE 2019! Cele mai frumoase mesaje de Craciun

SARBATORI FERICITE! Daca vrei sa le urezi ceva frumos celor dragi deCRACIUN,ai mai jos cateva exemple deMESAJE de CRACIUN pentru COPII, PARINTI si PRIETENI.

VIDEO Cele mai bune melodii romanesti de Craciun, in opinia Ambasadei Suediei. Cu ce colind a intrat Salam in top 3

Ambasada Suediei din Bucuresti a propus un playlist special de Craciun, care contine piese ca Bulgaras de gheata rece, de la Florin Salam, si Mosule ce tanar esti, de la trupa Andre.

Cele mai frumoase filme de Craciun: recomandari de vazut in vacanta de iarna

Multi dintre noi asteptam perioada sarbatorilor de iarna pentru a ne odihni si pentru a ne reincarca bateriile pentru noul an. Si cum o putem face mai bine altfel decat relaxandu-ne cu o serie de filme bune care sa ne faca sa intram in spiritul.

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste Craciunul cu un Doodle special de Sarbatori fericite. Cele mai inspirate mesaje de Craciun

SARBATORI FERICITE de la Google. Google sarbatoreste Craciunul cu un Doodle special de Sarbatori fericite. E vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti!.

Cele mai cautate preparate traditionale de Craciun ale moldovenilor. Cum se pregatesc toba, chisca sau caltabosii

Taierea porcului inainte de Craciun si folosirea carnii pentru pregatirea bucatelor este o traditie straveche. Preparatele din carne de porc de pe masa de Craciun fac parte din traditia culinara a poporului roman.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Numarul de telefon

Se intalnesc doi ardeleni. Primul intreaba: - Tu mai tii minte, ma, ce numar de telefon are Ion? - Iaca, nu prea mai stiu. - Da` zi macar aproximativ.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Nenea Curcanu

Un copilas de mana cu mama prin oras. Trec pe langa un politist tinerel si frumusel. - Nenea curcanu , nenea curcanu ! - Mai, daca mai zici asa , ii fac ceva lui maica-ta! Mama.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Canarul

O blonda si-a cumparat un canar. Dupa cateva zile, a fost victima mai multor violuri fiindca se lauda peste tot ca ea are cea mai frumoasa pasarica din lume! .

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )