Libnet.ro
UNICEF

05:30

SARBATORI FERICITE 2019! Cele mai frumoase mesaje de Craciun

Antena3 Antena3,
SARBATORI FERICITE 2019! Cele mai frumoase mesaje de Craciun

SARBATORI FERICITE! Daca vrei sa le urezi ceva frumos celor dragi deCRACIUN,ai mai jos cateva exemple deMESAJE de CRACIUN pentru COPII, PARINTI si PRIETENI. continuă pe Antena3

Sarbatori Fericite 2019. Greseala pe care o fac romanii, in ajun de Craciun. Evitati neaparat asta!

Ca in fiecare an, de Sarbatorile de iarna, toti ne dorim sa-i avem aproape pe cei dragi si, in cazul in care nu sunt, trimitem tot felul de mesaje, fie prin SMS, fie pe facebook. Uneori se intampla sa trimitem mesaje celor din lista de prieteni de pe facebook. Dar, ne-am pus vreodata intrebarea daca .

SARBATORI FERICITE! Google sarbatoreste Craciunul cu un Doodle special de Sarbatori fericite. Cele mai inspirate mesaje de Craciun

SARBATORI FERICITE de la Google. Google sarbatoreste Craciunul cu un Doodle special de Sarbatori fericite. E vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti!.

Utile: Cele mai frumoase traditii romanesti de Craciun, in fiecare zona a tarii; Ingredientele pe care nu trebuie sa le pui in blender

NASA a descoperit cele mai ciudate planete: au densitatea vatei de zahar. Cum se folosesc infractorii cibernetici de premiera ultimului film din seria Star Wars. Cercetatorii Kaspersky au gasit peste 30 de site-uri frauduloase si profiluri de social media deghizate in conturi oficiale ale filmului Star Wars.

Cele mai frumoase filme de Craciun: recomandari de vazut in vacanta de iarna

Multi dintre noi asteptam perioada sarbatorilor de iarna pentru a ne odihni si pentru a ne reincarca bateriile pentru noul an. Si cum o putem face mai bine altfel decat relaxandu-ne cu o serie de filme bune care sa ne faca sa intram in spiritul.

VIDEO FOTO Imagini formidabile: Cele mai frumoase momente ale weekend-ului au venit de pe terenurile de fotbal

Fotbalul nu trebuie sa fie mereu despre goluri si meciuri castigate. Uneori, bucuria in stare pura si un gest simplu valoreaza mult mai mult decat zece trofee.

Sarbatori Fericite 2019! Gest minunat al Familiei Regale

Cele mai tari cautari pe eMAG: aparatul care strange salamul si urzeala manelelor

EMAG a venit cu al doilea cel mai asteptat top al anului: cele mai tari cautari. Daca cele de la Google au fost si n-au fost amuzante, acum e cu totul altceva. in 2019, utilizatorii au cautat.

Sarbatori fericite: Secretul unor mesaje si urari perfecte, ca sa ai un Craciun fericit

Pentru a avea cu adevarat sarbatori fericite, toata lumea cauta diverse urari de pe care sa le trimita prin mesaje celor dragi, iar internetul e o resursa vasta. Pentru ca sezonul sarbatorilor de iarna a inceput, cu siguranta cauti cateva urari pe care sa le trimiti celor dragi prin intermediul unui mesaj text, email, WhatsApp .

TOP cele mai scumpe vacante ale romanilor in 2019: 35.000 euro pentru o vacanta in Africa

Wall-Street. ro a vorbit cu cele mai mari agentii de turism din tara si a aflat cati bani au scos din buzunar romanii care au cumparat cele mai scumpe vacante pe 2019.

Cele mai amuzante cautari de pe eMAG in 2019: aparat de strans salamul, stic plin cu manele sau masina an surubat

A devenit deja traditie ca eMAG sa anunte la fiecare sfarsit de an care au fost cele mai amuzante cautari pe platforma sa, iar 2019 nu face nota discordanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2659 seconds )