Libnet.ro
UNICEF

15:00

Utile: Cele mai frumoase traditii romanesti de Craciun, in fiecare zona a tarii; Ingredientele pe care nu trebuie sa le pui in blender

Hotnews Hotnews,
 Utile: Cele mai frumoase traditii romanesti de Craciun, in fiecare zona a tarii; Ingredientele pe care nu trebuie sa le pui in blender

NASA a descoperit cele mai ciudate planete: au densitatea vatei de zahar. Cum se folosesc infractorii cibernetici de premiera ultimului film din seria Star Wars. Cercetatorii Kaspersky au gasit peste 30 de site-uri frauduloase si profiluri de social media deghizate in conturi oficiale ale filmului Star Wars. continuă pe Hotnews

20 cele mai frumoase colinde de Craciun. Stefan Hrusca nu putea lipsi din top!

Momentele in care asculti colinde alaturi de familie si prieteni sunt clipe de magie pura. in ziua de Craciun, colindele romanesti sau straine ne fac viata mai senina. in fiecare an, copiii pornesc la colindat in Ajun de Craciun si colinda cu diferite cantece de sarbatoare pana de Anul Nou. 20 cele mai frumoase colinde .

VIDEO Cele mai bune melodii romanesti de Craciun, in opinia Ambasadei Suediei. Cu ce colind a intrat Salam in top 3

Ambasada Suediei din Bucuresti a propus un playlist special de Craciun, care contine piese ca Bulgaras de gheata rece, de la Florin Salam, si Mosule ce tanar esti, de la trupa Andre.

Cum se fac cele mai frumoase decoratiuni pentru un Craciun de poveste. Obiectele simple care incalzesc sufletul

Decoratiunile au o putere uluitoare de a ne schimba starea de spirit. Iar de Craciun, parca mai mult ca oricand, ne dorim o casa frumos decorata, care sa accentueze atmosfera de sarbatoare. Pentru cei care au probleme cu timpul, inspiratia sau indemanarea, iata cateva idei.

Cele mai cautate preparate traditionale de Craciun ale moldovenilor. Cum se pregatesc toba, chisca sau caltabosii

Taierea porcului inainte de Craciun si folosirea carnii pentru pregatirea bucatelor este o traditie straveche. Preparatele din carne de porc de pe masa de Craciun fac parte din traditia culinara a poporului roman.

BURSA DE LA BUCURESTI, Una dintre cele mai performante burse din lume in 2019

In urma cu exact un an, actiunile companiilor romanesti se prabuseau pe fondul taxei pe activele financiare, in aceste zile taxa urmeaza sa fie eliminata iar Bursa de la Bucuresti este pe cale sa devina una din cele mai performante piete mondiale, informeaza Bloomberg.

BURSA DE LA BUCURESTI, Una dintre cele mai performante burse din lume

Actiunile companiilor romanesti se prabuseau pe fondul taxei pe activele financiare in urma cu un an, zilele acestea taxa urmeaza sa fie eliminata iar Bursa de la Bucuresti este pe cale sa devina una din cele mai performante piete mondiale, informeaza Bloomberg.

Cele mai amuzante cautari de pe eMAG in 2019: aparat de strans salamul, stic plin cu manele sau masina an surubat

A devenit deja traditie ca eMAG sa anunte la fiecare sfarsit de an care au fost cele mai amuzante cautari pe platforma sa, iar 2019 nu face nota discordanta.

Cele mai tari cautari pe eMAG: aparatul care strange salamul si urzeala manelelor

EMAG a venit cu al doilea cel mai asteptat top al anului: cele mai tari cautari. Daca cele de la Google au fost si n-au fost amuzante, acum e cu totul altceva. in 2019, utilizatorii au cautat.

TOP cele mai scumpe vacante ale romanilor in 2019: 35.000 euro pentru o vacanta in Africa

Wall-Street. ro a vorbit cu cele mai mari agentii de turism din tara si a aflat cati bani au scos din buzunar romanii care au cumparat cele mai scumpe vacante pe 2019.

2019, anul cu cele mai putine gravide celebre in showbiz

2019 a fost de departe anul cu cele mai putine vedete insarcinate in showbizul autohton, daca ar fi sa ne raportam la cei trecuti. Iata in continuare o retrospectiva a gravidelor celebre din ultimul an.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )