Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cele mai tari video-uri de pe TikTok in 2020

ADPM ADPM,
Cele mai tari video-uri de pe TikTok in 2020

2020 a fost un an dificil si pentru TikTok. in septembrie, Donald Trump a interzis reteaua de socializare in Statele Unite. Asta nu i-a afectat insa popularitatea la nivel global. Iata aici cele mai tari video-uri de pe TikTok in 2020. continuă pe ADPM

Camelia Patrascanu, cele mai tari previziuni pentru 2021: Lumea se schimba din acest moment, avem un nou an cu probleme financiare

Camelia Patrascanu, cele mai tari previziuni pentru 2021. Astrologul ne-a spus ce ne asteapta in noul an. Se pare ca nu ne linistim nici in 2021. Abia in 2025 vine momentul in care lumea va capata o oarecare liniste.

CELE MAI TARI BANCURI CU ANIMALE: De ce cade primul elefant din copac?

O gasca intr-un bar: Aveti mamaliga? intreaba gasca. Nu, raspunde barmanul. Sigur? Nu, nu avem, n-auzi?!? Sigur, sigur ? Daca mai intrebi o data, iau un cui si.

CELE MAI TARI BANCURI DIN ARMATA: Ce vrea sa le faca un plutonier soldatilor

Sergentul il intreaba pe recrut: Ce simti cand vezi fluturand steagul tarii tale? Curent, dom sergent! *** Todor, intr-un turn de paza al Cetatii Huniazilor. La un moment dat, vede miscare pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITICIENI: Stiti cat primiti daca depuneti marturie falsa?

- Stiti cat primiti daca depuneti marturie falsa? - Da, domnul ministru a spus ca imi da 150 de milioane. *** Cativa politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum.

CELE MAI TARI BANCURI CU OAMENI ZGARCITI: Un scotian se plange cumplit de o masea. Vazandu-l, un calator ii spune ....

Un zgarcit suna la 89. 89La celalalt capat al firului se aude: . Iubire, bine ai venit, fac tot ce vrei, cum vrei, cand vrei !!! Zgarcitul intreaba: Chiar faci tot ce vreau ? Da, iubire tot.

Incidenta noilor infectari cu SARS-CoV-2 din Bucuresti a depasit pragul de 7 la mia de locuitori. Topul zonelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19

Capitala este pe primul loc in topul zonelor unde s-au intregistrat cele mai multe infectari noi in ultimele 24 de ore, mai exact 1. 143 de bucuresteni au fost depistati pozitiv in ultim azi. Bucurestiul a trecut, marti, de pragul de incidenta de 7,01 cazuri noi raportate la mia de locuitori in ultimele 14 zile.

Cele mai bune 10 albume ale anului 2020 conform Billboard!

Finalul de an este intotdeauna momentul retrospectivelor. Asa se face ca Billboard a intocmit topul celor mai bune 10 albume ale anului 2020. Pe primul loc se afla Taylor Swift cu al ei Folklore.

Situatia cazurilor de COVID-19 raportate in ultimele 24 de ore in Capitala si in judete Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri

Capitala a raportat in continuare cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 556 -, fiind pentru prima data totusi cand scade bilantul zilnic, dupa cateva saptamani. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri - 303 - este deschis de Constanta. in ultimele 24 de ore, la nive national au fost facute putin peste 8. 000 de teste.

Mesaje de Craciun 2020. Cele mai calde mesaje, urari, felicitari de Craciun pentru cei dragi

Mesaje de Craciun 2020. E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

Cele mai toxice 10 alimente din lume. Toti romanii trebuie sa se fereasca de numarul 5

Unele alimente sunt un pericol pentru sanatate, iar efectele lor secundare sunt foarte grave. Chiar si asa, ele sunt gatite si comandate in restaurante. Cele mai toxice 10 alimente din lume Business Insider a compilat 21 de alimente dintre cele mai periculoase pentru sanatate, iar zece dintre ele le-am notat si noi. Iata care sunt: .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2264 seconds )