Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cele mai utile sfaturi pentru tratarea arsurilor

Adevărul Adevărul,
Cele mai utile sfaturi pentru tratarea arsurilor

Din graba sau din neatentie te poti alege oricand cu o arsura. Poti sa pui usor in practica regulile de prim ajutor acasa daca este vorba de o arsura superficiala. Nu ezita in schimb sa mergi cat mai rapid la medic daca este vorba de una mai grava. continuă pe Adevărul

TOP 15 orase cu cele mai mari salarii pentru cele mai putine ore de munca

Combinand mai multi indicatori, printre care salariul net lunar, concediul platit si numarul de ore lucrate, cercetatorii au realizat un clasament al oraselor care ofera cele mai bune salarii raportat la numarul de ore muncite.

Cum sa te feresti de canicula. Cele mai bune sfaturi

In zilele caniculare este extrem de important sa mancam corect, sa ne imbracam corespunzator dar mai ales sa ne hidratam, spun medicii. Temperaturile ridicate ne afecteaza pe toti, indiferent ca suferim.

Cele mai neobisnuite locuri pentru a-ti petrece vacanta

Ce-ai zice de o vacanta petrecuta in Mexic, printre papusi inspaimantatoare, sau in India printre zeci de mii de sobolani? Aceste locuri chiar exista si sunt pe lista celor mai neobisnuite zone unde iti poti petrece concediul.

eMAG Reduceri: Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie

EMAG Reduceri: Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie. Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi: .

Klaus Iohannis: Analfabetismul functional se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, in cadrul unei dezbateri pe teme de educatie, ca analfabetismul functional atinge in Romania o cota de 42% si se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii. Acesta a mai spus ca educatia se face.

Strada Lipscani, un loc fascinant din inima Capitalei: Povestea de sute de ani a uneia dintre cele mai animate zone ale Bucurestiului (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Strada Lipscani este una dintre cele mai.

UPDATE: Iohannis, aluzie la Dancila: Analfabetismul functional se reflecta n cele mai nalte sfere ale politicii

Presedintele Klaus Iohannis a spus miercuri, la o dezbatere pe teme de educatie, ca analfabetismul functional atinge in Romania o cota de 42% si se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii. El a mai spus ca educatia se face dupa ureche, iar efectele unei abordari haotice sunt foarte grave.

UPDATE Iohannis, aluzie la Dancila: Analfabetismul functional se reflecta n cele mai nalte sfere ale politicii

Presedintele Klaus Iohannis a spus miercuri, la o dezbatere pe teme de educatie, ca analfabetismul functional atinge in Romania o cota de 42% si se reflecta in cele mai inalte sfere ale politicii. El a mai spus ca educatia se face dupa ureche, iar efectele unei abordari haotice sunt foarte grave.

FOTO VIDEO Comorile Dobrogei. Cele mai frumoase imagini cu cetatile antice ale taramului dintre Dunare si Mare

Un fotograf amator, Dragos Asaftei, a surprins cele mai frumoase imagini cu cetatile dobrogene: Carsium, Noviodonum, Beroe, Enisala.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai tari oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )