Libnet.ro
UNICEF

11:01

Cele mai vandute opere de Mihai Eminescu

Adevărul Adevărul,
Cele mai vandute opere de Mihai Eminescu

Cele mai vandute opere scrise de Mihai Eminescu au fost selectiile de poezii, urmate de selectiile de basme si de operele individuale, precum La Steaua si Fat-Frumos din Lacrima, potrivit datelor pe 2015 oferite de eMag, cel mai mare retailer online din Romania. continuă pe Adevărul

Cele mai vandute opere de Mihai Eminescu

Cele mai vandute opere scrise de Mihai Eminescu au fost selectiile de poezii, urmate de selectiile de basme si de operele individuale, precum La Steaua sau Fat-Frumos din Lacrima, potrivit datelor pe 2015 oferite de eMag , cel mai mare retailer.

Top GiftBooks.ro: Cele mai vandute carti in ianuarie 2016

Locul 10: Cum sa ne crestem fetele Steve Biddulph) Locul 9: Stalin Paul Johnson)Locul 8: Solenoid Mircea Cartarescu)Intra in articol pentru a vedea top 10 al celor mai vandute carti GiftBooks. ro din perioada 15-22 ianuarie 2016.

Una dintre cele mai cunoscute cladiri din Bucuresti, scoasa la vanzare. Cat costa imobilul

Regatta Real Estate, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara cu capital romanesc, a scos la vanzare doua cladiri emblematice din Bucuresti, cea mai scumpa dintre ele avand un pret de.

Romania, printre tarile cu cele mai mici datorii din UE

Datoria guvernamentala a statelor din UE a scazut de la 87,7% din PIB in perioada aprilie-iunie 2015 la 86% din PIB in trimestrul trei din 2015, Romania figurand pe locul cinci in topul statelor membre UE cu cele mai mici datorii publice raportate la PIB.

In timp ce cotatia petrolului scade vertiginos, pretul fara taxe al carburantilor din Romania este printre cele mai mari din UE

Cotatia petrolului este in continua scadere, ajungand sa chiar la minimul ultimilor 12 ani. De cateva zile sta sub 28 dolari barilul. Cum era de asteptat, oriunde in lume, preturile la carburanti s-au redus, fiind puternic influentate de cotatiile barilului de titei. Si in Romania au tot scazut, insa doar atat cat sa ajunga sa fie printre cele mai mari din Uniunea Europeana.

Cand si cum vom muri? Un test interactiv ne arata care sunt cele mai probabile cauze de deces, in functie de varsta noastra

Evident, este imposibil sa gasim un raspuns sigur la aceste intrebari, dar datele statistice ne arata probabilitatea decesului, in functie de varsta pe care o avem, de rasa si de sex. O simulare interesanta ne arata care sunt cele mai probabile cauze de deces la anumite varste.

Cele mai WOW transformari de look

Vedetele au trecut, de-a lungul timpului, prin transformari de look ce aproape le-au reinventat si le-au readus in atentia tuturor. Iata cateva din cele mai WOW schimbari de coafura sau de culoare a parului.

Cele mai bune bancuri din lume. O prostituata agata un barbat intr-un bar: E o noapte norocoasa pentru tine. Am pregatit un joc special...

Oamenii de stiinta de la Universitatea Oxford au stabilit o lista care cuprinde cele mai bune bancuri din lume. Pentru a afla care sunt cele mai reusite, ei au analizat reactia a 55 de studenti de la Facutatea de Economie, care au acceptat sa ia parte la studiu.

Modernizarea portului Constanta de catre afaceristul francez Hallier. Secretele uneia dintre cele mai mari escrocherii din istoria Romaniei

Afacerea Halier, de la sfarsitul secolului al XIX-lea, a ramas cunoscuta ca una dintre cele mai mari escrocherii din istoria Romaniei. Faptele de acest gen s-au mai repetat de-a lungul timpul si exemple pot fi intalnite chiar si in zilele noastre.

Secretele uneia dintre cele mai mari escrocherii din istoria Romaniei: modernizarea portului Constanta de catre afaceristul francez Hallier

Afacerea Halier, de la sfarsitul secolului al XIX-lea, a ramas cunoscuta ca una dintre cele mai mari escrocherii din istoria Romaniei. Faptele de acest gen s-au mai repetat de-a lungul timpul si exemple pot fi intalnite chiar si in zilele noastre.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )