Libnet.ro
UNICEF

15:30

Secretele uneia dintre cele mai mari escrocherii din istoria Romaniei: modernizarea portului Constanta de catre afaceristul francez Hallier

Adevărul Adevărul,
Secretele uneia dintre cele mai mari escrocherii din istoria Romaniei: modernizarea portului Constanta de catre afaceristul francez Hallier

Afacerea Halier, de la sfarsitul secolului al XIX-lea, a ramas cunoscuta ca una dintre cele mai mari escrocherii din istoria Romaniei. Faptele de acest gen s-au mai repetat de-a lungul timpul si exemple pot fi intalnite chiar si in zilele noastre. continuă pe Adevărul

Modernizarea portului Constanta de catre afaceristul francez Hallier. Secretele uneia dintre cele mai mari escrocherii din istoria Romaniei

Afacerea Halier, de la sfarsitul secolului al XIX-lea, a ramas cunoscuta ca una dintre cele mai mari escrocherii din istoria Romaniei. Faptele de acest gen s-au mai repetat de-a lungul timpul si exemple pot fi intalnite chiar si in zilele noastre.

Twitter, indisponibil in toata Europa: una dintre cele mai mari caderi ale retelei

Twitter este indisponibil de circa o ora si jumatate, dupa ce compania americana a suferit o aparenta intrerupere totala a serviciilor in Europa. Romania este de asemenea afectata, de marti dimineata pana la ora publicarii articolului circa 12:30).

VIDEO Ce s-a ales de unii dintre cei mai mari critici ai lui Vladimir Putin

Vladimir Putin a devenit presedinte interimar al Rusiei cand Boris Yeltsin si-a dat demisia in 1999, urmand 3 mandate de presedinte al unei dintre cele mai mari puteri ale lumii,insa nu fara critici, scrie The Telegraph.

In timp ce cotatia petrolului scade vertiginos, pretul fara taxe al carburantilor din Romania este printre cele mai mari din UE

Cotatia petrolului este in continua scadere, ajungand sa chiar la minimul ultimilor 12 ani. De cateva zile sta sub 28 dolari barilul. Cum era de asteptat, oriunde in lume, preturile la carburanti s-au redus, fiind puternic influentate de cotatiile barilului de titei. Si in Romania au tot scazut, insa doar atat cat sa ajunga sa fie printre cele mai mari din Uniunea Europeana.

De ce este daunatoare dependenta de fast-food. Patronii recunosc ca pe timpul noptii au incasarile cele mai mari

Patronii restaurantelor fast-food deschise non-stop recunosc ca cele mai mari incasari le fac pe timpul noptii. Petrecaretii, studentii sau angajatii aflati in tura de noapte le trec zilnic pragul dupa ora 23.

Cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna. Zona din Romania in care s-au inregistrat minus 24 de grade

A fost cea mai friguroasa noapte din Capitala si din mai multe zone din tara. Temperaturile au ajuns si pana la -24 de grade. Temperaturi minime inregistrate in aceasta dimineata: -24.

Topul cele mai inalte cladiri din lume: cum arata cele mai ambitioase si impunatoare proiecte realizate vreodata

Bijuterii arhitecturale care au necesitat ani de proiectare si de realizare, zeci de mii de ore de constructie si nenumarate provocari la tot pasul. Asa ar putea fi descrisa lista celor mai inalte cladiri din lume, care in ultimii 10 ani a suferit.

Caru' cu Vedete: Andreea Banica a renuntat la sutien! Imagini incendiare; Cum arata Raduleasca in urma cu 25 de ani, pe vremea in care se iubea cu Banica; Unul dintre cei mai puternici barbati din Romania a facut anuntul: Divortez!

Imaginile astea ar putea topi gheata! Adelina Pestritu si-a scos formele la soare. Fosta prezentatoare de la KanaD, Adelina Pestritu s-a eliberat. O printesa de 19 ani, noua cucerire a Printului Harry. Printul Harry, unul dintre cei mai doriti celibatari, s-ar fi indragostit de Maria-Olympia, o printesa.

Originea uneia dintre cele mai populare expresii romanesti. Care este legatura intre biserica si la cucuiata

Ori de cate ori auzim expresia la cucuiata intuim sensul de izolare in salbaticia muntelui, departare, insa cei mai multi dintre noi nu stim de unde provine. in mediul academic, originea expresiei este localizata adanc in istorie.

Vicele Ionica este candidatul cu cele mai mari sanse la fotoliul de primar ... dupa Tudor Pendiuc

Cornel Ionica PSD), unul dintre cei doi viceprimari ai Pitestiului, cel care i-a tinut lui Tudor Pendiuc locul la sefia Primariei Pitesti in timpul celor 9 luni petrecute de edilul-sef in arest preventiv in dosarul Publitrans, dosar trimis in judecata), este deja una dintre propunerile PSD Arges pentru aceeasi primarie la alegerile locale de anul acesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )