Libnet.ro
UNICEF

19:15

Una dintre cele mai cunoscute cladiri din Bucuresti, scoasa la vanzare. Cat costa imobilul

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai cunoscute cladiri din Bucuresti, scoasa la vanzare. Cat costa imobilul

Regatta Real Estate, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara cu capital romanesc, a scos la vanzare doua cladiri emblematice din Bucuresti, cea mai scumpa dintre ele avand un pret de. continuă pe Antena3

Modernizarea portului Constanta de catre afaceristul francez Hallier. Secretele uneia dintre cele mai mari escrocherii din istoria Romaniei

Afacerea Halier, de la sfarsitul secolului al XIX-lea, a ramas cunoscuta ca una dintre cele mai mari escrocherii din istoria Romaniei. Faptele de acest gen s-au mai repetat de-a lungul timpul si exemple pot fi intalnite chiar si in zilele noastre.

Secretele uneia dintre cele mai mari escrocherii din istoria Romaniei: modernizarea portului Constanta de catre afaceristul francez Hallier

Afacerea Halier, de la sfarsitul secolului al XIX-lea, a ramas cunoscuta ca una dintre cele mai mari escrocherii din istoria Romaniei. Faptele de acest gen s-au mai repetat de-a lungul timpul si exemple pot fi intalnite chiar si in zilele noastre.

Twitter, indisponibil in toata Europa: una dintre cele mai mari caderi ale retelei

Twitter este indisponibil de circa o ora si jumatate, dupa ce compania americana a suferit o aparenta intrerupere totala a serviciilor in Europa. Romania este de asemenea afectata, de marti dimineata pana la ora publicarii articolului circa 12:30).

Adevarata cauza a incendiului care a cuprins un zgarie-nori din Dubai

Incendiul care a cuprins una dintre cele mai inalte cladiri din Dubai inaintea focului de artificii de Anul Nou a fost provocat de un scurtcircuit, a indicat miercuri politia locala, citata de Reuters. Potrivit.

Cele mai scazute temperaturi din aceasta iarna. Zona din Romania in care s-au inregistrat minus 24 de grade

A fost cea mai friguroasa noapte din Capitala si din mai multe zone din tara. Temperaturile au ajuns si pana la -24 de grade. Temperaturi minime inregistrate in aceasta dimineata: -24.

Caru' cu Vedete: Andreea Banica a renuntat la sutien! Imagini incendiare; Cum arata Raduleasca in urma cu 25 de ani, pe vremea in care se iubea cu Banica; Unul dintre cei mai puternici barbati din Romania a facut anuntul: Divortez!

Imaginile astea ar putea topi gheata! Adelina Pestritu si-a scos formele la soare. Fosta prezentatoare de la KanaD, Adelina Pestritu s-a eliberat. O printesa de 19 ani, noua cucerire a Printului Harry. Printul Harry, unul dintre cei mai doriti celibatari, s-ar fi indragostit de Maria-Olympia, o printesa.

Piata de automobile noi din UE a crescut cu 9,3% in 2015. Cum au evoluat cele mai cunoscute marci auto

Inmatricularile de automobile noi din Uniunea Europeana UE) au crescut cu 9,3% anul trecut, fata de 2014, iar evolutia multor marci cunoscute se arata interesanta, reiese din datele Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile ACEA). Atat marca Volkswagen, cat si intreg Volkswagen Group, au incheiat luna decembrie din 2015, si intreg anul trecut, cu vanzari in crestere, in ciuda scandalului emisiilor. Dacia a crescut cu 5%, iar branduri precum Alfa Romeo, Lancia si DS sunt singurele care au scazut.

Cele mai bune bancuri din lume. O prostituata agata un barbat intr-un bar: E o noapte norocoasa pentru tine. Am pregatit un joc special...

Oamenii de stiinta de la Universitatea Oxford au stabilit o lista care cuprinde cele mai bune bancuri din lume. Pentru a afla care sunt cele mai reusite, ei au analizat reactia a 55 de studenti de la Facutatea de Economie, care au acceptat sa ia parte la studiu.

Avertismentul apocaliptic transmis de unul dintre cei mai mari investitori din lume. Totul se va prabusi

Economia Chinei se indreapta spre o aterizare dura, care va inrautati presiunile deflationiste la nivel global, va trage in jos cotatiile actiunilor si va creste preturile obligatiunilor guvernamentale din.

Opulenta visata de Ceausescu, la indemana oricui: acum poti vizita virtual Casa Poporului

Palatul Parlamentului, cunoscut si sub numele de Casa Poporului, este una dintre cele mai impresionante cladiri din lume si exprima perfect grandomania comunistilor. Daca nu ati reusit sa il vizitati, acum aveti ocazia sa o faceti din fata laptopului sau de pe telefonul mobil, multumita Google Cultural Institute. Pe platforma Google Cultural Institute, care reuneste [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2741 seconds )