Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cele mai vechi fecale din lume releva un adevar stiintific: omul din Neanderthal nu manca doar carne

Adevărul Adevărul,
Cele mai vechi fecale din lume releva un adevar stiintific: omul din Neanderthal nu manca doar carne

Cercetatorii au studiat cele mai vechi materii fecale umane si au descoperit ca oamenii din Neanderthal mancau si plante. continuă pe Adevărul

TOP 10: companii cu cele mai vechi logouri din lume

Inainte de campaniile de maketing global, reclamele de televiziune si mediul social, logo-ul unei companii a fost important. De-a lungul timpului, la fel cum intreprinderile si consumatorii s-au schimbat, logourile celor mai mari companii au fost de.

Companii cu cele mai vechi logouri din lume

De-a lungul timpului, la fel cum intreprinderile si consumatorii s-au schimbat, logourile celor mai mari companii au fost de asemenea schimbate radical. Totusi, unele au avut o putere de rezistenta incredibila si au durat timp de decenii sau chiar sute de ani.

TOP: cele mai antreprenoriale tari din lume. A doua cea mai populata tara din lume detine prima pozitie

Raportul Oracle Capital Group masoara opiniile, atitudinile, experientele si activitile care contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului, urmarind perceptia antreprenorilor, atitudinea fata de riscurile aferente inceperii unei noi.

Aceasta este cea mai buna tara din lume. Romania ocupa abia pozitia 65 in clasament

Organizatia Natiunilor Unite, alaturi de Banca Mondiala si alte organizatii internationale au realizat un clasament al celor mai bune tari din lume, luandu-se in considerare mai multi indici, printre care:.

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman, cel mai scump sedan din lume

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman clasa S. La un pret de circa 1 milion de dolari, autoturismul va deveni cel mai scump sedan din lume, devansand Rolls-Royce, noteaza Bloomberg. Modelul, cu.

FOTO Top 10 cele mai frumoase piscine din lume

Cu ocazia sezonului estival, site-ul Pulptastic a alcatuit un top al celor mai frumoase si ademenitoare piscine din lume.

FOTO Cum se mai pastreaza printre vilele din comuna bistriteana Maieru unul dintre cele mai vechi obiceiuri de Sanziene

An de an, in comuna Maieru, in 23 si 24 iunie, se tine un obicei numit Sanzienele, imprumutat din Maramures. Acesta este unul dintre cele mai vechi obiceiuri care se mai pastreaza in Maieru, localitate care pare sa aduca mai degraba cu un oras decat cu o comuna.

Danseaza zorba si descopera cele mai frumoase zone din Zakynthos

Renumita in intreaga lume, nu doar pentru frumusetile naturii si pentru faptul ca este o insula fotogenica, pentru golful Navagio, porturile naturale sau pentru grotele unice, ci si pentru zonele animate in.

Irlanda este cea mai 'buna' tara din lume: a contribuit cel mai mult la dezvoltarea planetei

Irlanda este cea mai buna tara din lume pentru ca a avut cea mai mare contributie la dezvoltarea planetei si a umanitatii, potrivit unui nou studiu, scrie The Independent .

Cel mai mare drapel din lume, la Biblioteca Judeteana din Ramnicu Valcea

Biblioteca din Ramnicu Valcea a primit astazi, de ziua drapelului national, o parte din steagul urias care a intrat anul trecut in Cartea Recordurilor. Drapelul a fost arborat in holul institutiei, in prezenta o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3297 seconds )