Libnet.ro
UNICEF

17:16

Lista tarilor cu cele mai frumoase femei din lume: Romancele sunt inzestrate cu tot ceea ce si-ar putea dori un barbat de la o sotie

Adevărul Adevărul,
Lista tarilor cu cele mai frumoase femei din lume: Romancele sunt inzestrate cu tot ceea ce si-ar putea dori un barbat de la o sotie

Un renumit consilier in turism, autor a peste 30 de carti, printre care si ghiduri de calatorie, medic specializat inclusiv in turism medical, a realizat o selectie cu tarile unde poti admira cele mai frumoase femei din lume, unde sunt laudate si romancele. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase orase din Italia: 5 locuri unice in lume

Italia este una dintre cele mai vizitate tari din lume. Turistii pot alege intre numeroase orase medievale sau care pastreaza urme ale civilizatiei antice romane. adevarul. ro prezinta 5 dintre cele mai frumoase orase din Italia. Oricare dintre acestea poate fi destinatia ideala de vacanta pentru turistul iubitor de cultura si de frumos.

Cele mai frumoase plaje din Spania. 5 destinatii perfecte pentru vacanta

Pentru turistii care aleg in acest an litoralul Spaniei ca destinatie de concediu exista numeroase plaje frumoase dintre care pot alege, scrie Telegraph. co. uk. Cele prezentate aici sunt cele mai frumoase plaje din Spania - mai izolate, mai linistite, departe de haosul turistic din marile statiuni.

Cele mai frumoase trasee montane din Europa: calatorii de neuitat prin munti si vai

Cele mai frumoase trasee montane din Europa. Aflate la inaltimi mari sau mai putin impresionante, toate aceste trasee ofera peisaje de neuitat, care trebuie neaparat admirate cel putin o data in timpul vietii.

FHM a publicat topul celor mai sexy femei din lume: cine ocupa prima pozitie

Actrita si modelul britanic Michelle Keegan a fost votata cea mai sexy femeie din lume, intr-un top anual intocmit de revista pentru barbati FHM.

Cea mai mica Biblie din lume este expusa la Muzeul Israelului din Ierusalim

Cea mai mica Biblie din lume este expusa, in aceste zile, la Muzeul Israelului din Ierusalim. Textul ebraic al Vechiului Testament a fost gravat, cu ioni de galiu, pe o placa de siliciu de marimea unei gamalii de.

Cele mai frumoase locuri din Bucovina

Bucovina este cunoscuta ca una din cele mai spectaculoase zone din Romania. Printre cele mai frumoase locuri din Bucovina se numara: Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Oului de la Vama, Manastirea Voronet, Pietrele Doamnei, Vatra Dornei, Salina Cacica, Muzeul satului bucovinean, Crucea de juramant a betivilor, Manastirea Putna si Muzeul Arta Lemnului din Campulung Moldovenesc.

Cele mai bune telefoane din 2015: De la One M9 si Galaxy S6 la ZenFone 2, Huawei P8 si LG G4

Am ajuns sa putem face si lista cu cele mai bune telefoane din 2015. Pana la iPhone 6s sau iPhone 7), acestea sunt cele mai bune pe care Android le are. De asemenea, asteptam primele modele cu Windows 10, dar iata ce poti alege ca sa ai un telefon de top inca din aceasta primavara [] Cele mai bune telefoane din 2015: De la One M9 si Galaxy S6 la ZenFone 2, Huawei P8 si LG G4 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

British Journal of Photography, una dintre cele mai importante reviste de profil din lume, scrie despre Photo Romania Festival

Despre Photo Romania Festival, care va aduce, in mai, la Cluj sute de fotografi, si parteneriatul sau cu Nordic Light din Norvegia se aminteste, intr-un articol din 23 aprilie, al renumitei reviste British Journal of Photography. Publicatie britanica a fost infiintata in 1854 si e una dintre cele mai relevante reviste de profil.

Donald Trump il jigneste pe CEL MAI PUTERNIC OM DIN LUME

Miliardarul american Donald Trump a transmis un mesaj catalogat drept rasist despre presedintele Statelor Unite, Barack Obama, pe fondul protestelor din Baltimore, izbucnite ca reactie la moartea unui tanar.

VIDEO 22 de ani la agresiunea suferita de Monica Seles - Unul din cele mai negre episoade din istoria tenisului

Pe 30 aprilie 1993 acum fix 22 de ani), Monica Seles fost numar unu in clasamentul WTA) a trait un moment groaznic, sportiva trezindu-se cu un cutit infipt in spate in timpul meciului cu Magdalena Maleeva, din sferturile de finala ale turneului de la Hamburg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )