Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cele trei simptome care arata ca un copil are coronavirus si nu sunt in atentia medicilor

Antena3 Antena3,
Cele trei simptome care arata ca un copil are coronavirus si nu sunt in atentia medicilor

Trei noi simptome se adauga la lista celor oficiale care prevestesc infectarea cu coronavirus in randul copiilor, spun cercetatorii. Acestea sunt diareea, durerile de stomac si varsaturile si nu apar inca pe lista autoritatilor sanitare. continuă pe Antena3

Cele doua simptome-cheie ale Covid-19 la copii. Au indicat mai bine boala decat tusea sau problemele cu gustul si mirosul

Diareea si voma ar putea fi simptome importante pentru Covid-19 la copii, spun cercetatorii britanici, scrie Guardian, amintind ca, la acest moment sunt luate in considerare doar trei simptome la minori: temperatura crescuta, tusea persistenta si modificarile la simturile gustului si mirosului.

Cazul care arata ca noul coronavirus se transmite prin aerosoli

In luna ianuarie, la inceputul a ceea ce avea sa devina pandemia de COVID-19, un pasager infectat si asimptomatic a contaminat o treime din persoanele care au calatorit mai putin de o ora intr-un autocar slab aerisit, un nou indiciu ca noul coronavirus este foarte probabil transmisibil prin aerosoli.

Seful Politiei din Bucuresti a comis-o grav. Documentul care arata marea greseala

Seful Politiei Capitalei a admis ca a gresit in ceea ce priveste declaratia sa de avere, dupa ce in presa s-a scris despre informatiile contradictorii oferite de Bogdan Berechet. Mai multe detalii despre eroare, in continuare. Seful Politiei Capitalei a admis ca a comis-o Recent, seful Politiei Capitalei a fost pus intr-o situatie delicata, dupa .

Trei lucruri care intra in vigoare de la 1 septembrie si trebuie stiute de catre pensionari

Data de 1 septembrie vine cu modificari in privinta pensiilor si medicamentelor compensate. Daca pentru pensii actul normativ este cel care include rectificarea bugetara, pentru medicamentele compensate s-a facut unul nou ce a fost publicat luni in Monitorul oficial.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )