Libnet.ro
UNICEF

12:00

Medicii de familie nu vor mai da trimiteri si retete compensate incepand de astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Medicii de familie nu vor mai da trimiteri si retete compensate incepand de astazi

Medicii de familie din tara nu renunta la decizia de a protesta fata de subfinantarea asistentei medicale si birocratia din sistemul medical, astfel ca, incepand de astazi, nu vor mai acorda servicii decontate de casele de asigurari de sanatate, anunta presedintele Societatii Nationale de Medicina a Familiei SNMF), Rodica Tanasescu, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Medicii de familie nu mai dau trimiteri si retete compensate incepand de astazi. Presedintele SNMF: Pacientii au de suferit din cauza sistemului medical

Medicii de familie din tara nu renunta la decizia de a protesta fata de subfinantarea asistentei medicale si birocratia din sistemul medical, astfel ca, incepand de miercuri, nu vor mai acorda servicii decontate de casele de asigurari de sanatate, anunta presedintele Societatii Nationale de Medicina a Familiei SNMF), Rodica Tanasescu.

Medicii de familie nu mai dau trimiteri si retete compensate incepand de astazi. Reactia ministrului Sanatatii

Medicii de familie din tara nu renunta la decizia de a protesta fata de subfinantarea asistentei medicale si birocratia din sistemul medical, astfel ca, incepand de miercuri, nu vor mai acorda servicii decontate de casele de asigurari de sanatate, anunta presedintele Societatii Nationale de Medicina a Familiei SNMF), Rodica Tanasescu.

Medicii de familie nu vor mai da trimiteri si retete compensate incepand de astazi

Medicii de familie din tara nu renunta la decizia de a protesta fata de subfinantarea asistentei medicale si birocratia din sistemul medical, astfel ca, incepand de miercuri, nu vor mai acorda.

Medicii de familie nu mai dau trimiteri si retete compensate, incepand de miercuri

Medicii de familie din Romania isi mentin decizia ca, incepand de miercuri, sa nu mai acorde servicii decontate de casele de asigurari de sanatate, pacientii fiind afectati de faptul ca nu vor mai primi trimiteri si retete compensate, in timp ce cadrele medicale sustin ca vor lucra pro-bono.

Medicii de familie nu mai dau trimiteri si retete compensate incepand de miercuri. Presedintele SNMF: Pacientii au de suferit din cauza a ceea ce se intampla in sistemul medical

Medicii de familie din tara nu renunta la decizia de a protesta fata de subfinantarea asistentei medicale si birocratia din sistemul medical, astfel ca, incepand de miercuri, nu vor mai acorda servicii decontate de casele de asigurari de sanatate, anunta presedintele Societatii Nationale de Medicina a Familiei SNMF), Rodica Tanasescu citata de news. ro.

Medicii de familie din Apuseni nu mai elibereaza retete compensate si protesteaza fata de subfinantarea cabinetelor medicale

Medicii de familie care deservesc Centrul de Permanenta Ariesul Mare din Apuseni s-au alaturat protestului initiat la nivel national si nu mai elibereaza retete compensate. Coordonatorul centrului, medicul Christian Ciubotarescu, sustine ca decizia a fost determinata de subfinantarea cabinetelor medicilor de familie.

Medicii de familie nu renunta: De miercuri, pacientii nu vor mai primi trimiteri si retete compensate

Medicii de familie nu renunta. Nemultumiti de faptul ca revendicarile nu le-au fost solutionate, doctorii trec la amenintari. Medicii spun ca incepand de miercuri nu vor mai acorda servicii.

INTERVIU De ce nu mai acorda medicii de familie servicii gratuite, incepand de astazi. Medicii, prinsi intre lipsa de finantare, birocratia excesiva si nemultumirea ca sunt perceputi ca medici second hand

Numerosi medici de familie nu mai acorda, incepand de astazi, servicii medicale decontate de Casele de asigurari. Consultatiile in cabinetele medicilor de familie se efectueaza doar contra cost sau pro bono, in functie de decizia fiecarui medic, si nu se mai elibereaza retete compensate si bilete de trimitere. Cum s-a ajuns in aceasta situatie? Medicii de familie spun ca problemele lor sunt nerezolvate de multi ani, iar umilintele s-au adunat. Sandra Alexiu, vicepresedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei, afirma intr-un interviu pentru Hotnews. ro ca cea mai importanta problema este lipsa de finantare, care ii afecteaza atat pe medici, cat si pe pacientii care, in loc de un drum la cabinetul medicului de familie, sunt nevoiti sa faca drumuri timp de o saptamana pentru o analiza simpla, in lipsa investitiilor in cabinetele de medicina familiei.

Subiectele zilei:Radu Mazare nu poate cere azil politic in Madagascar, pentru ca acolo nu exista aceasta notiune; Medicii de familie nu mai dau trimiteri si retete compensate, incepand de miercuri;Litoralul, in zodia paraginii

De ce o uraste Putin pe Clinton si l-a ajutat pe Trump sa castige. Un expert in relatiile dintre SUA si Rusia iti explica de ce-au ajuns lucrurile sa. Ziua Mondiala a Pacii - o gluma amara. Exista pe lume doua zile inchinate pacii si 363 razboiului. Pe 21 septembrie, in fiecare an din ultimii.

SUA nu vor mai plati ajutoare catre palestinieni

Presedintele SUA Donald Trump avertizeaza intr-o postare pe Twitter ca Statele Unite vor intrerupe plata ajutoarelor catre palestinieni, care nu mai doresc sa discute despre pace.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )