Libnet.ro
UNICEF

08:45

Celebrul prezentator paraseste DIGI! Chiar el a facut anuntul oficial, pe FACEBOOK

B1 B1,
Celebrul prezentator paraseste DIGI! Chiar el a facut anuntul oficial, pe FACEBOOK

Jurnalistul Catalin Striblea pleacade la Digi FM. Anuntul a fost facut in urma cu cateva ore, pe pagina personala de Facebook. Striblea va mai realiza matinalul de la Digi FM doar pana la. continuă pe B1

Sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul oficial de la Ministerul Sanatatii

E cunoscut ca piata romaneasca este invadata de produse Made in China, lucru care a exasperat pe multi. De aceasta data, sentimentul este unul de ingrijorare, dat fiind contextul panicii de coronavirus. intrebarea care se ridica este: sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul facut de Ministerul Sanatatii. Sunt periculoase produsele care vin din .

Apare o noua moneda in Romania. BNR a facut anuntul chiar acum, iar valoarea ei nu este de neglijat

Numismatii romani asteapta cu entuziasm data de 2 martie, cand Banca Nationala a Romaniei va lansa o emisiune speciala de monede din aur, cu temaIstoria aurului Obiecte de orfevrarie romana tarzie descoperite la Carsium. Cum arata noua moneda Moneda are o valoare nominala de 10 lei, are o forma rotunda, diametrul de 13,92 .

Ce masuri de prevenire ia Metrorex impotriva contaminarii cu coronavirus. Anuntul oficial

Masuri extraordinare de securitate, luate de Metrorex. in perioada urmatoare, Metrorex va dispune masuri preventive de exceptie, menite sa diminueze riscul infectarilor cu Coronavirus. Metrorex recurge la aceste masuri in contextul in care aparitia si la noi in tara a infectiilor cu COVID-19 e doar o perioada de timp. Igiena in vremea Coronavirusului, varianta pe Metrorex .

Vesti EXCELENTE pentru ROMANII nascuti inainte de 1970! Ministrul Muncii a facut anuntul asteptat de toata lumea

Anunt important pentru romanii care au varsta peste 50 de ani si sunt someri. Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, a facut anuntul ce ii vizeaza pe acestia. Sunt cursuri si mi-am.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )