Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un centru comercial din Manchester a fost evacuat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un centru comercial din Manchester a fost evacuat

Un centru comercial din Manchester, Anglia, a fost evacuat astazi, iar martori sustin ca au auzit o bubuitura puternica, la doar cateva ore dupa atacul de la concertul artistei Ariana Grande, soldat cu un numar de 22 de morti si 59 de raniti, in aceeasi zona a orasului, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Centrul comercial Arndale din Manchester a fost evacuat, dar a fost redeschis la putin timp

Un centru comercial din Manchester, Anglia, a fost evacuat iar martori afirma ca aui auzit o bubuitura puternica marti, la cateva ore de la atentatul sinucigas cu bomba care a ucis 22 de oameni si a ranit alti 59 in aceeasi zona a orasului, anunta Reuters.

Centrul comercial Arndale din Manchester a fost evacuat, martori afirma ca au auzit o bubuitura puternica

Un centru comercial din Manchester, Anglia, a fost evacuat iar martori afirma ca aui auzit o bubuitura puternica marti, la cateva ore de la atentatul sinucigas cu bomba care a ucis 22 de oameni si a ranit alti 59 in aceeasi zona a orasului, anunta Reuters.

Primele arestari de dupa atentatul terorist de la Manchester Arena: Un centru comercial din oras a fost evacuat dupa ce s-ar fi auzit unele bubuituri (VIDEO)

UPDATE:Politia britanica neaga informatiile ca tanarul de 23 de ani arestat la centrul comercial ar avea vreo conexiune cu atacul terorist de la Manchester Arena, conform Reuters. Politia.

Primele arestari de dupa atentatul terorist de la Manchester Arena: Un centru comercial din oras a fost evacuat (VIDEO)

Politia britanica a efectuat marti dupa-amiaza primele arestari ca urmare a atentatului terorist de luni noaptea de dupa concertul Arianei Grande de la Manchester Arena, atentat soldat cu 22 de morti si 59 de pe.

Teroarea continua la Manchester. Un centru comercial a fost evacuat

Un centru comercial din Manchester a fost evacuat, la cateva ore de la atentatul sinucigas cu bomba care a ucis 22 de oameni si a ranit alti 59 in aceeasi zona a orasului. Martorii sustin ca s-a auzit o bubuitura puternica.

Panica in Manchester. Un mall a fost evacuat de urgenta. Bubuitura puternica la un centru comercial din centrul orasului

Panica in Manchester, in urma atentatului de luini noapte. Un mall din oras a fostevacuat in urma cu putin timp. De asemenea, autoritatile britanice au comunicat a fost.

Presa: Un mall din Manchester a fost evacuat, dupa ce martorii ar fi auzit o explozie: Oamenii au fugit sub coordonarea politiei. Nimeni nu stie ce se intampla, toata lumea este panicata. O persoana a fost retinuta

O explozie puternica s-ar fi auzit, marti, intr-un mall din orasul britanic Manchester. Autoritatle au intervenit la fata locului, iar zona a fost evauata, potrivit Reuters.

Atacul terorist din Manchester a fost revendicat de ISIS

Atacul din Manchester, soldat cu 22 de morti si 59 de raniti, a fost revendicat de guparea terorista ISIS, printr-un anunt facut de agentia sa de stiri QAMA, informeaza RT. com. in comunicatul.

Centrul comercial Arndale din Manchester a fost redeschis, dupa ce a fost evacuat temporar

ACTUALIZARE 14:56 Martorii anunta redeschiderea centrului Arndale Martorii anunta redeschiderea centrului comercial Arndale evacuat temporar in urma unei alerte de securitate, informeaza Reuters.

Palatul in care se desfasoara Festivalul de la Cannes a fost evacuat cateva minute din motive de securitate

Palatul Festivalurilor de la Cannes a fost evacuat, sambata spre orele serii, timp de cateva minute, din motive de securitate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )